Over InterVision

Over InterVision

Uniek All-in ooglaser-zorgpakketInter-Vision biedt u een Uniek All-in ooglaser-zorgpakket 

Écht alles wordt voor u geregeld, nergens anders krijgt u deze persoonlijke aandacht! De nieuwste ooglasertechniek. De Intra-Lase voor slechts 999. p.oog! 

Wij behandelen mensen die vaak angstig zijn voor een ooglaserbehandeling, wij staan u bij, we zijn er voor U!

Wij zijn de énige organisatie waarbij uw optometrist het onafhankelijk vooronderzoek uitvoert,  assisteert bij de behandelingen in de kliniek in Nederland en daarna weer bij uw nacontroles in Nederland. 

Alleen uw optometrist van Inter-Vision kan u verwijzen en / of door uw huisarts medicatie laten voorschrijven of u direct doorverwijzen naar een oogarts indien dit nodig mocht zijn.

   

De Intra-Lase Metode ook wel iLASIK genoemd

Uw oogarts / oogchirurg  heeft meer dan 8000 succesvolle behandelingen op zijn naam staan en de Bausch & Lomb ZYOPTIX Z100 inclusief Tissue Save module is nu het beste ooglaserapparaat ter wereld. Wij doen geen concessies aan kwaliteit.

Wij zijn de énige organisatie waarbij uw optometrist het onafhankelijk vooronderzoek voor ooglaseren met behulp van de ORBSCAN uitvoert, u alles verteld en rustig de tijd neemt om alles uit te leggen en assisteert bij uw ooglaserbehandeling in de oogkliniek in Nederland en daarna weer bij uw nacontroles na het ooglaseren in Nederland. Uw optometrist van Inter-Vision (rechts op de foto) heeft zelf ook een ooglaserbehandeling ondergaan, uitgevoerd door deze oogarts / oogchirurg.

Onze vaste oogarts / oogchirurg, (links op de foto) waar we al méér dan 20 jaar intensief mee samenwerken, heeft meer dan 8000 succesvolle ooglaserbehandelingen in Turkije op zijn naam staan en de Bausch & Lomb ooglaserapparatuur is de beste ter wereld. Wij doen geen concessies aan kwaliteit!  Bij Inter-Vision ooglaseren we veilig en betrouwbaar! Wij bezitten als enige een electronische biomicroscoop. De oogarts kan direct digitaal het hoornvlies beoordelen! (tele-oogheelkunde)
We begeleiden veel mensen die bang zijn voor het ooglaseren / vergelijk ons maar met een kliniek voor bijzondere tandheelkunde