Over InterVision > Uw oogarts

Uw oogarts

Dr A.N. Ofluoglu, oogarts/oogchirurg

Unieke afspraken van Inter-Vision met onze vaste oogarts / oogchirurg Dr A.N. Ofluoglu

  1. Dr A.N. Ofluoglu voert altijd zelf uw ooglasercorrectie uit of u nu kiest voor Turkije of Nederland.
  2. De oogchirurg reserveert de behandeldag alleen voor Inter-Vision; er komen dus geen andere patiënten tussendoor!
  3. De oogchirurg is altijd beschikbaar indien dit nodig mocht zijn. Inter-Vision klanten kunnen direct op controle komen als er oogheelkundige hulp nodig is, ook buiten de afgesproken behandeltijden.
  4. Uw Nederlandse optometrist begeleidt iedere patiënt van Inter-Vision persoonlijk op de operatiekamer. Dit is de afspraak met de oogchirurg. Dus: altijd een oogheelkundige specialist die zelf medisch assisteert tijdens uw behandeling.
  5. Vooraf wordt elk medisch dossier beoordeeld dat ontstaat tijdens het vooronderzoek, zo krijgt u altijd de afgesproken behandeling; hierin is Inter-Vision uniek!

Ongeëvenaarde ervaring
De ervaring van Dr A.N. Ofluoglu met oogchirurgie is ongeëvenaard. Meer dan 10.000 behandelingen staan reeds op zijn naam. Hij beheerst de Engelse, Duitse, Franse en Turkse taal. Voor de Nederlandse taal gaat uw optometrist van Inter-Vision mee met 20 jaar ervaring op het gebied van oog (laser) behandelingen.

Behandeling volgens de richtlijnen opgesteld in de nederlandse refractiechirurgie
Dr A.N. Ofluoglu werkt volgens de strikte richtlijnen van de geldende regels van de refractiechirurgie in Nederland.   Hiertoe is een consensus getekend in samenwerking met Inter-Vision. Deze consensus is uniek voor een kliniek in het buitenland. Dit betekent dat de kliniek volgens de richtlijnen van de Nederlandse oogheelkunde werkt.

Visie van Dr A.N. Ofluoglu op de geboden oogzorg in het GOP Universiteit Ziekenhuis
"Kwaliteit, vriendelijkheid en behulpzaamheid staan in onze kliniek hoog in het vaandel. We zullen elke patiënt volledig in de watten leggen om zo de behandeling moeiteloos te laten verlopen". Die aandacht krijgt u in veel Europese ziekenhuizen en klinieken niet meer!

Curriculum Vitea
Dr A.N. Ofluoglu studeerde tussen 1980 en 1986 aan de medische faculteit aan de Universiteit van Istanbul en werkte daarna tot en met 1989 in het Staatsziekenhuis van Erzurum (SSK Erzurum). In 1990 en 1991 vervulde hij zijn dienstplicht bij het luchtmachtcommando in Ankara. Hierna studeerde Dr A.N. Ofluoglu af aan de Universiteit van Wenen in Oostenrijk (afdeling ophthalmologie, specialisatie oogheelkunde)

Sinds 1997 werkt Dr A.N. Ofluoglu als staflid bij Het Duitse Ziekenhuis en heeft hij de leiding over de oogkliniek van dit ziekenhuis. In deze hoedanigheid heeft hij vele publicaties in het Turks, Engels en Duits uitgebracht in zowel Turkije als daarbuiten. Hij heeft deelgenomen aan meer dan honderd (internationale) congressen. In 2014 is Dr A.N. Ofluoglu verbonden aan het GOP Universiteit Ziekenhuis in Istanbul, waar hij ook deelneemt aan wetenschappelijk oogonderzoek

Gekwalificeerde oogarts / oogchirurg
Inter-Vision werkt uitsluitend met geregistreerde oogartsen en optometristen (registratie bij het Europese Specialisten Register).

Registraties