support > Oog Laseren Turkije

Oog Laseren Turkije

Oog laseren via Inter-Vision Ooglaseren te Amsterdam is een veilige en betrouwbare manier van oog laseren. Ons bedrijf biedt u een ruime keuze uit aantrekkelijk geprijsde behandelmethoden zoals Lasik, Lasek, PRK, Femtosecond Laser, Wavefront en implantlenzen. Verder zien wij erop toe dat uw vooronderzoek grondig wordt uitgevoerd en dat het u tijdens uw reis naar Turkije en tijdens uw ooglaserbehandeling aan niets ontbreekt. Wanneer u weer terug bent in Nederland verwachten we u bij ons -of bij collega optometristen - nog enkele keren op nacontrole. Deze controles zijn van groot belang omdat we op deze manier het herstel van uw oog in de gaten kunnen houden en waar nodig bijsturen. U leest het, als het op oog laseren aankomt bieden wij u een uitstekende service.

Welke behandeling is het beste om uw oog te laseren?

Met name Femtosecond Laser in combinatie met Lasik is één van de meest moderne en zeer veilige combinaties. Bij Femtosecond Laser wordt er eerst met een speciale laser een flinterdun flapje in het hoornvlies gemaakt. N.B. Dit flapje is veel dunner dan het traditionele Lasik flapje. Na het maken van het flapje wordt dit opengeklapt door de oogchirurg. Hierna zal de chirurg oog voor oog gaan laseren met een excimerlaser. Na deze behandeling klapt de chirurg het flapje weer dicht waarna het herstel gaat beginnen. De meeste mensen zijn na een dag alweer in staat om goed te zien.

Resultaten oog laseren afhankelijk van ervaring arts

Onze arts in Turkije is zeer ervaren in alle mogelijke methoden van oog laseren. U kunt uw ogen met een gerust hart aan hem toevertrouwen. Ons herbehandelingspercentage ligt op 1 tot 2% wat vele procenten lager ligt dan de artsen in Nederland. Niet verwonderlijk want in Turkije werkt onze arts vaak al diverse jaren met technieken die daarna pas in Nederland worden ingevoerd. Oog laseren is een specialisme en onze arts beheerst zijn vak tot in de puntjes.

U wil meer informatie over oog laseren?

Wanneer u meer informatie wilt over oog laseren bent u van harte welkom bij Inter-Vision Ooglaseren in Amsterdam voor een GRATIS vooronderzoek. Dit onderzoek kost bij andere klinieken al snel rond de 100 euro. Wij bieden u dit echter gratis aan omdat we vinden dat u geen kosten moet maken zolang u niet weet of uw ogen werkelijk geschikt zijn voor oog laseren. Na het vooronderzoek kunnen we u uitgebreid informeren over de mogelijkheden en de verdere procedure.

KLIK HIER om direct contact op te nemen voor een vooronderzoek voor oog laseren