support > Oog Laser Turkije

Oog Laser Turkije

Door uw oog te behandelen met een excimer laser kan bijziendheid, verziendheid en een eventuele cilinder worden gecorrigeerd. De technieken waarmee uw oog behandeld kunnen worden heten Lasik, Lasek, en Intralase. Intralase wordt ook wel Intralasik of Femtosecond Laser genoemd. Onze Bausch en Lomb ooglaser is één van meest geavanceerde lasers die op dit moment ter wereld verkrijgbaar zijn. De resultaten van dit laserapparaat liegen er dan ook niet om. In minder dan 2% van de gevallen is slechts een herbehandeling nodig en dat is vele procenten beter dan in veel Nederlandse klinieken het geval is.

De allernieuwste oog laser van Bausch en Lomb.

Onze Bausch en Lomb laser is de nieuwste laser van dit gerenommeerde merk. Bausch en Lomb heeft kosten noch moeite gespaard op de ontwikkeling van dit fantastische apparaat. Een voorbeeld hiervan is de iris herkenning in deze laser. Foutieve behandelingen worden hierdoor uitgesloten. De verouderde 217z laser werkte op 50 hertz. De nieuwe z100 werkt op 100 hertz. Hierdoor halveren de tijden die de laser nodig heeft om uw oog te behandelen. Het comfort is hierdoor flink toegenomen. Immers, de behandeling is in luttele seconden voorbij en u hoeft tijdens de behandeling maar kort te kijken naar het laserlichtje. Daarnaast corrigeert de eyetracker nu ook multidimensionaal (3-D). De laserstraal behandelt daardoor altijd de juiste plek.

Intralase oftewel een vliesje in het oog maken met een laser in plaats van met een mesje

Bij Intralase wordt voor de daadwerkelijke excimer laser behandeling in het hoornvlies van uw oog een flinterdun vliesje gemaakt met een andere zeer speciale laser. Voorheen werd dit flapje gemaakt met een mesje wat voor veel mensen nogal eng overkwam. Men rilde al bij het idee dat er in het oog gesneden ging worden. Niet alleen is het minder beangstigend om het flapje door een laser te laten maken, het is ook veiliger en er zijn minder oog complicaties. De kosten zijn wel iets hoger maar dit is het geld meer dan waard.

KLIK HIER voor meer informatie over Intralase, prijzen, diensten, het oog en onze laser.