support > Ooglaserbehandeling Turkije

Ooglaserbehandeling Turkije

Schrik voor wild-west praktijken in Turkije is volkomen onnodig

Veel mensen hebben in eerste instantie schrik wanneer ze denken aan een ooglaserbehandeling in Turkije. Deze angst is echter volkomen onterecht. Door intensieve samenwerking met de grootste ziekenhuisketen (Universal Hospitals Group) en de jarenlange ervaring van onze vaste oogchirurg (die zijn specialisatie in Wenen heeft behaald) met reeds duizenden behandelingen op zijn naam, degelijke professionele en persoonlijke begeleiding, de nieuwste Bausch en Lomb laser en een compleet pakket aan voorzieningen inclusief medicijnen en goede nazorg, is een ooglaserbehandeling in Turkije een zeer betrouwbare keuze. Het enige verschil tussen een ooglaserbehandeling in Nederland en Turkije is mogelijk de reistijd evenals de prijs. U reist met Inter-Vision Ooglaseren echter nooit voor niets af. Tevens staat behandeling in Turkije garant voor expertise en hoge kwaliteit. Alle behandelingen worden daar succesvol uitgevoerd en zijn tot wel  50% goedkoper dan een vergelijkbare* behandeling in Nederland. U krijgt dus ook altijd een eerlijk advies daar echt alle behandelingen kunnen worden uitgevoerd.

Kwaliteit ooglaserbehandeling in Turkije is minstens even goed als in Nederland

Inter-Vision Ooglaseren staat er garant voor dat een ooglaserbehandeling in onze kliniek in Turkije (UHG) van minstens dezelfde kwaliteit is dan een vergelijkbare ooglaserbehandeling in Nederland. Er zijn wel enkele verschillen. De medewerkers in het UHG staan bekend om hun vriendelijkheid en behulpzaamheid. Ook werken wij maar met één uitvoerend oogchirurg, Dr A.N. Ofluoglu zodat we een consante hoge kwaliteit kunnen leveren. Niets is vervelender dan naar Turkije te reizen en er daar pas achter te komen dat een andere arts dan u verwacht uw ooglaserbehandeling uit zal voeren.

Onze professionele begeleiding laat niets aan het toeval over

Een ooglaserbehandeling laat u natuurlijk maar één keer in uw leven uitvoeren. Dan wilt u wel zeker weten dat alles goed geregeld is. Als u op zoek gaat naar informatie en verhalen op internet over Inter-Vision Ooglaseren in Amsterdam, zult u al snel ontdekken dat wij daadwerkelijk staan voor wat wij u beloven. U krijgt van ons een professionele en persoonlijke begeleiding door de optometrist Johan Bergen. Johan regelt alles tot in de puntjes zodat u, samen met de andere deelnemers, zich geheel kunt richten op uw ooglaserbehandeling.

* ooglaserbehandeling met dezelfde laser, oogchirurg met minstens evenveel uitgevoerde behandelingen, dezelfde medische voorzieningen zoals operatiekamer met overdruk, dezelfde behandeling (Intralase of lasik) medicijnen en minstens evenveel nacontroles.

KLIK HIER om meer te lezen over onze diensten en prijzen.