Home

InterVision Ooglaseren. Ooglaser behandelingen op maat

  


Welkom bij Inter-Vision Ooglaseren in Amsterdam

Bang voor ooglaseren, dat is bij Inter-Vision niet nodig!


Wij staan voor betrouwbaar ooglaseren en bieden een Intra-Lase behandeling voor slechts 999,- Euro. (Deze behandeling is zonder mesje én zonder pijn)  Bel 06 - 496 54 275 voor een onafhankelijk vooronderzoek. De kosten bedragen 50,- Euro.

BEHANDELINGEN VINDEN PLAATS IN NEDERLAND onder volledige begeleiding van uw optometrist!

Specialist in het behandelen van plussterkten / plusbrillen / plus laseren ook hoger dan +4.00

FLEX / Re-LEx / Schwind Amaris Laserbehandeling: ooglaseren zonder het oog open te maken

Supra Core Laser / Presbyopie behandeling / weg met de leesbril

Onze vaste oogarts / oogchirurg (links op de foto) waar we al méér dan 20 jaar intensief mee samenwerken, heeft meer dan 10.000 succesvolle ooglaserbehandelingen op zijn naam staan en de Bausch & Lomb ooglaserapparatuur is de beste ter wereld. Wij doen geen concessies aan kwaliteit!  Bij Inter-Vision ooglaseren we veilig en betrouwbaar! Wij bezitten als enige een electronische biomicroscoop en Funduscoop. De oogarts kan direct digitaal het hoornvlies beoordelen, de zogenaamde: 'tele-oogheelkunde'.

U kunt kiezen om zelf af te reizen naar Istanbul maar ook kunnen de behandelingen in Nederland plaatsvinden.
Als uw kiest voor uw behandeling in Nederland gelden de onderstaande aandachtspunten:
 
Wij zijn de énige organisatie waarbij uw optometrist de exacte behandeldiagnose stelt voor uw ooglaserbehandeling in de oogkliniek in Nederland, daarna weer bij de nacontroles na het ooglaseren wordt u door dezelfde optometrist weer gezien. De optometrist van Inter-Vision (rechts op de foto) heeft zelf ook een ooglaserbehandeling ondergaan, uitgevoerd door de vaste oogarts / oogchirurg.

Inter-Vision biedt u in Nederland een Uniek All-in ooglaser-zorgpakket.voor uw behandeling in nederland. Écht alles wordt voor u geregeld en nergens anders krijgt u deze persoonlijke aandacht. Als enige biedt Inter-Vision volledige begeleiding ook tijdens uw ooglaserbehandeling op de operatiekamer! Inter-Vision heeft jarenlange ervaring met de Intra-Lase behandeling. 

geen telefonische acquisitie