Over InterVision > De Oogklinieken

De Oogklinieken

Uw behandeling in Nederland wordt uitgevoerd in Hoofddorp Oogpolikliniek

  

 

 

Uw behandeling in Turkije bij Inter-Vision wordt uitgevoerd in de dependance Van het Universiteit Ziekenhuis (GÖZ Universitesi GOP) te Istanbul

De kliniek draagt zorg voor ooglaserbehandelingen op hoog niveau en innovativiteit, daar er ook oogonderzoeken plaats vinden en wetenschappelijk onderzoek.De nieuwste behandelingen zijn hier mogelijk zoals de Supracore behandeling (leesbril behandeling) en de FLEX behandeling (ooglaseren zonder het oog open te maken)

 

Istanbul yeni yüzil Universitesi Gazi Osman Pasa Hastanesi GOP

 

 

Deze nieuwe oogkliniek heeft een aparte vleugel laten aanbouwen, waarbij elke onderdeel van het ooglaseren / oogbehandelingen is ondergebracht. Zo vinden op de beganegrond alle vooronderzoeken plaats. In de zijvleugel bevinden zich de verschillende operatiekamers, luchtsluizen en wachtkamers. Nieuw is dat er op de eerste verdieping een recovery ruimte gebouwd is, waar u in het donker kunt bijkomen

U staat centraal
Er bestaat al tien jaar een zeer prettige en intensieve medische samenwerking met Dr Ofluoglu en zijn team. Wat in het GOP Universiteit Ziekenhuis in het oog springt, zijn de hulpvaardigheid en vriendelijkheid. Ongeëvenaard zoals men wordt ontvangen!  Dit is natuurlijk ook wat u mag verwachten als u uw ogen laat corrigeren. In deze kliniek geldt absoluut de Europese efficiency: cliënten kunnen binnen één uur behandeld zijn. Het GOP beschikt bovendien over de allernieuwste ooglasercorrectie apparatuur, waaronder de Intra-Lase (Femto Second Laser) een superieur laserapparaat. Alle behandelingen zijn mogelijk. Alle type ooglasercorrecties, maar ook (torische) lensimplantaties worden uitgevoerd.

Inter-Vision heeft bindende medische afspraken gemaakt
Het GOP Universiteit Ziekenhuis heeft samen met Inter-Vision bindende medische afspraken opgesteld volgens de richtlijnen van de geldende regels in de Nederlandse refractiechirurgie. Hieraan dienen beide partijen zich te houden en er wordt streng gecontroleerd op de naleving hiervan door Inter-Vision.

Het GOP (Universiteit Ziekenhuis) is aangesloten bij de JCI: Joint Commission International
De Oogkliniek van het GOP is het eerste en grootste ziekenhuis in Turkije dat is goedgekeurd volgens de internationale gezondheidsstandaard die geldt in de Verenigde Staten van Amerika. Het JCI keurmerk is het belangrijkste Amerikaanse Keurings Systeem dat bepaalt of een ziekenhuis aan de standaard voldoet.

Deze standaard houdt bijvoorbeeld in dat er een goede service aanwezig is, het personeel het juiste opleidingsniveau bezit evenals kwaliteitscertificaten. Dit JCI keurmerk krijgt een kliniek pas als aan een grote hoeveelheid criteria is voldaan. Het betreft onder andere het kwaliteitsniveau van de zorg, de efficiëntie, steriliteit en informatie overdracht, het juiste zorgmanagement en goede communicatie op elk niveau binnen de kliniek. Het keurmerk bewijst dat het GOP volledig voldoet aan de standaard in de wereldgezondheidszorg.

Kwaliteitsmanagement ISO 9001:2000
In 2000 werd de Oogkliniek van het GOP voor de eerste keer volledig ISO-gecertificeerd: dit betekent dat zij zowel voor de apparatuur als voor de gehele kliniek met betrekking tot de internationale ISO-kwaliteitsnorm gecertificeerd is. Het ISO-certificaat is toegekend daar binnen deze kliniek een kwaliteitsmanagementsysteem functioneel is dat voldoet aan de internationale normen en eisen, zoals vastgelegd in ISO 9001:2000.

Kwaliteit en Veiligheid
Het GOP wil dat de kwaliteit en veiligheid voor haar cliënten gewaarborgd is en voldoet aan de Nederlandse standaard in de gezondheidszorg. 

Adres van onze nieuwe kliniek:

Istanbul yeni yüzyil Universitesi Gazi Osman Pasa (GOP) Hastanesi

Merkez Mh. Çukurçesme Caddesi No:51, 34245

Gaziosmanpasa Istanbul

0900 - 212 - 615 3838