Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Juni 2011
Inter-Vision Ooglaseren: . Wat mij heeft overgehaald is de goede begeleiding, het persoonlijke en de professionaliteit Malou van der Geer Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

Inter-Vision Ooglaseren: . Wat mij heeft overgehaald is de goede begeleiding, het persoonlijke en de professionaliteit

Dit is mijn verhaal over het ooglaseren bij Inter-Vision Ooglaseren. Ik heb vanaf mijn twaalfde een bril gedragen en heb daarbij ook lenzen gedragen. Inmiddels ben ik 21 jaar oud en was die bril en lenzen meer dan zat. ’s Ochtends wakker worden zonder iets te zien, ik had een sterkte van -3.75 en -4.00, dan de lenzen in je droge ogen en waarbij ik tegen het einde van de dag het liefst die dingen alweer uit deed. Ik werk in een kledingzaak waar de stof de hele dag rondvliegt en de airco’s op volle toeren draaien waar mijn ogen heel droog van werden. Maar ook het uitgaan en dus de rook maakten mijn ogen en lenzen kurkdroog, om gek van te worden. Het meest vervelende vond ik nog de vakanties waarbij het zand, het zoute water en de felle zon het voor mij onmogelijk maakte om mijn lenzen in te doen. Dan deed ik mijn bril op, waarbij je natuurlijk weer geen zonnebril kan dragen, ik werd er gek van. Er waren nog wel meer redenen waarom ik mijn ogen wilde laseren maar dit waren toch wel de belangrijkste, het is gewoon heerlijk om geen bril of lenzen meer te hebben! Ik zat er al heel lang over na te denken, en op een dag ben ik gewoon het internet op gegaan en bij Inter-Vision Ooglaseren terecht gekomen.

Ik las allemaal goede verhalen van anderen, goede cijfers en bovenal gaf het mij gewoon een heel goed gevoel. Wat mij heeft overgehaald is de goede begeleiding, het persoonlijke en de professionaliteit. Ik heb dan ook gelijk een vooronderzoek aangevraagd en ben naar Johan gegaan in Amsterdam. Hij vond dat mijn ogen geschikt waren en heeft alle gegevens naar Turkije gestuurd om de arts daar alles te laten beoordelen, wat heel fijn is natuurlijk. Vooralsnog heeft Johan niet gelijk het teken gegeven om te gaan laseren, alles wordt rustig gecontroleerd en hij laat je dan zo snel mogelijk weten of je geschikt bent, alles is dus heel serieus en professioneel. Hij belde mij een paar dagen later dat ik in juni al kon gaan, dit wilde ik dan ook maar al te graag aangezien ik voor de eerste keer weer heerlijk normaal op vakantie kon gaan zonder lenzen of bril. Ik had mijn vooronderzoek in april gehad, dus dit was allemaal super snel. Ineens kwam het heel dichtbij allemaal en voor ik het wist kwam ik een week van tevoren bij Johan voor de laatste controle en heb ik nog van alles met hem kunnen bespreken. Overigens, ik had meteen een goed gevoel over het laseren in Turkije zelf, dus laat je niet afschrikken door Turkije, het is daar echt super geregeld allemaal.

Omdat ik niet alleen wilde gaan, en mijn moeder en tante ook wel een vakantie konden gebruiken, zijn zij met mij vertrokken naar Turkije. We zijn op zaterdag al heen gegaan en de groep kwam op zondagavond. Het is net wat je wilt, als je alleen gaat is het zeer aan te raden om met de groep te gaan! Terug naar het laseren, mijn ogen waren goed en dus kon de reis beginnen! Op maandagochtend 20 juni ontmoette ik de groep in het Celal Sultan hotel en konden we vertrekken naar het ziekenhuis. Iedereen was heel zenuwachtig maar Johan is altijd daar voor zijn steun, laatste vragen maar ook vooral voor de grapjes. Eenmaal aangekomen in het ziekenhuis moest iedereen voor controle en daarna konden we om de beurt in onze operatiepak gehesen worden en wachten totdat we de operatiekamer in konden. We kregen van Johan nog even een pilletje om ons rustig te maken. Ik zat samen met Nico in de wachtkamer, ik moest als een na laatste en hij als laatst, dus we hadden iedereen al voorbij zien gaan die de operatie achter de rug had, hij heeft mij heel erg opgepept wat ik wel nodig had. We kregen inmiddels ook de verdovingsdruppels.

Toen werd ik de kamer ingeroepen en stonden Johan en de oogchirurg met zijn assistentes mij op te wachten. Ze waren allemaal heel aardig, de arts vroeg of het ging en zei dat alles goed kwam. Johan was, zoals altijd, weer erg behulpzaam. Ik moest gaan liggen, mijn ogen werden schoongemaakt en toen kon alles gaan beginnen. Opeens waren mijn zenuwen weg en liet ik alles maar gewoon gebeuren. Johan legde alles uit wat er ging gebeuren en dat ik misschien wat zou kunnen voelen, qua druk op het oog. Johan heeft de hele operatie mijn hand vastgehouden, dat had ik gewoon nodig en stelde me op mijn gemak. Het rechter oog ging goed, links voelde ik enigszins wat, dat kwam omdat de verdoving wat uitgewerkt was, mijn oog ging heel erg trillen en dus tegenwerken. De oogarts merkte dit en gaf me meer verdoving, hierna ging alles prima. De operatie ging echt heel snel, ik heb geen last gehad en het gaat vooral heel snel omdat je mee moet werken door naar de lichtjes te kijken en omdat iedereen tegen je praat en vooral omdat Johan je zo geruststelt. Na 15 minuten was alles klaar, ben ik vrolijk voor Johan op de foto gegaan en de operatiekamer uit gegaan. De rest van de groep ging naar een uitrustkamer waarvoor je een trap op moest, en omdat ik nogal van het flauwvallen ben had mijn moeder geregeld dat ik in de wachtkamer kon gaan zitten, wat wel heel fijn was. Ik ben gaan zitten, met ogen dicht want die kon ik nog niet open doen, en ben ik gedruppeld door de assistentes van het ziekenhuis. De verdoving begon uit te werken, waardoor mijn ogen zanderig aanvoelden, maar ik heb totaal geen heftige pijn ervaren. Ik heb nog ongeveer een half uurtje daar gezeten en toen zijn we met de hele groep terug naar het hotel gegaan. Inmiddels kon ik mijn ogen al weer wat openen en merkte meteen al verschil! Ik kon weliswaar zien!!

 Vanaf het Celal Sultan hotel zijn mijn moeder, tante en ik naar ons eigen hotel gegaan, waar ik een paar uur heb geslapen. Elk uur druppelen moest ook gebeuren. ’s Avonds zijn we met z’n allen de stad in gegaan om te gaan eten, heb wel wat verdovingsdruppels gehad van Johan. We hebben heerlijk gegeten en zelfs nog cocktails gedronken! Het was erg gezellig met de groep. De volgende dag zijn we voor controle gegaan en mijn ogen waren helemaal goed, flapje was niet verschoven en ik kon alle regels van de oogtest al lezen behalve de onderste, waar ik echt al super blij mee was. We zijn ‘s avonds weer met de groep uit eten geweest en heb afscheid genomen omdat de rest de volgende morgen vertrok naar Nederland. Ik heb totaal geen pijn meer gehad, alleen droge ogen maar daar had ik de kunsttranen voor, er ging echt een wereld voor me open, ik kan nog steeds niet geloven dat ik gewoon 24 uur per dag kan zien nu. Een week later kwam ik voor de controle, en had ik al 100 procent zicht!! En dat al na een week, niet te geloven maar het is echt een wonder. Ik raad het iedereen aan om te doen, het ergste van alles zijn de zenuwen, maar dit verschilt per persoon. Het resultaat is gewoon geweldig. Ik heb totaal geen last meer van pijn of droge ogen en zie alles scherp!. Het is echt aan te raden, als je vragen hebt kun je mij altijd mailen. En mijn dank gaat vooral uit naar Johan, die al zijn tijd steekt in de groep, je kunt altijd bij hem terecht en hij is ook heel erg gezellig, dus bedankt Johan! Mijn droom is uitgekomen. Groetjes Malou

 malouvandegeer@gmail.com 

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-