support > Ooglaser Turkije

Ooglaser in Turkije

Een ooglaser behandeling in Turkije?

Wanneer u een ooglaser behandeling in Turkije of Nederland overweegt komen er op een bepaald moment vanzelf vragen bij u op en vaak tegelijk ook nodige twijfels. Bij welk ooglaser centrum kan ik het beste terecht? Waar hebben ze uitstekende service, de meest ervaren artsen, de meest sucessvolle behandelingen en de nieuwste, technologisch meest geavanceerde laserapparaten? Is er een ooglaser kliniek die dit alles biedt en dan ook nog tegen een schappelijke prijs? Waarschijnlijk, hoe meer u gaat uitzoeken, hoe meer u zult merken dat Inter-Vision Ooglaseren aan alle eisen en wensen voldoet.

Perfecte ooglaser begeleiding.

Vanaf het eerste contact tot en met de laatste ooglaser nacontrole staat Inter Vision Ooglaseren in Amsterdam garant voor een professionele en persoonlijke begeleiding. Wij geloven in ons unieke concept en vele - inmiddels al behandelde - cliënten met ons. Een ooglaser behandeling in Turkije is prijstechnisch gunstig maar de taalbarrière en de reisafstand weerhoudt vaak veel mensen ervan om in Turkije ( Istanbul ) een ooglaser behandeling uit te laten voeren. Deze argumenten zijn door de professionele Nederlandstalige begeleiding van Inter-Vision echter achterhaald. Sterker nog, wij zijn aanwezig tijdens het hele ooglasertraject en staan u zelfs bij in de operatiekamer om alles duidelijk en helder uit te leggen en u helemaal op uw gemak te stellen. U reist juist af naar Turkije vanwege de expertise van de behandelend oogchirurg aldaar en die alleen voor Inter-Vision werkt!  

De Femtosecond ooglaser methode

Inter-Vision Ooglaseren biedt u nu de mogelijkheid om tegen de lage prijs van 999 euro per oog de allernieuwste ooglaser behandeling in Turkije uit te laten voeren. Dit is de Intralase Femtosecond Laser. Femtosecond wordt ook wel Intralase of Intralasik genoemd. Met deze speciale ooglaser wordt eerst een flinterdun vliesje in het hoornvlies gemaakt (90-100 micron). Het maken van het flapje met deze Femtosecond laser gebeurt pijnloos, uitermate nauwkeurig en veilig. Daarna modelleert een excimerlaser het hoornvlies zodat uw oogafwijking gecorrigeerd wordt.

KLIK HIER om meer te lezen over onze Intralase Femtosecond ooglaser aanbieding.