support > Lasik Turkije

Lasik Turkije

Lasik is een behandelmethode die al jarenlang tot het vertrouwde aanbod van ooglaserbehandelingen behoort. Naast Lasik is er ook de Lasekbehandeling die als nadeel heeft dat deze wat meer pijn achteraf oplevert en een langzamer herstel. Het voordeel van Lasek ten opzichte van Lasek is dat er een dikker hoornvlies overblijft omdat er geen dik flapje gesneden hoeft te worden.

Lasik met Femtosecond Laser is veilig en pijnloos.

Intervision Ooglaseren in Amsterdam biedt u nu ook de mogelijkheid tot Lasik in combinatie met Femtosecond. Femtosecond Laser wordt ook wel Intralasik of Intralase genoemd. Bij Lasik op deze wijze wordt er weliswaar nog wel een flapje gesneden, maar dit wordt met een laser gemaakt in plaats van met een mesje. Verder is het flapje bij de nieuwe techniek echt flinterdun waardoor er zoveel mogelijk qua dikte hoornvlies behouden blijft. In feite combineert Intralase Femtosecond Laser het beste van twee technieken. Lasik op deze wijze is ook veilig omdat er met de Femtosecond Laser nauwkeurige flapjes gemaakt kunnen worden dan met het tot enkele jaren geleden veel gebruikte mikro-keratoom (mesje) Een ander voordeel van deze nieuwe manier van Lasik is dat u geen pijn zult ervaren na de behandeling.

Lasik Femtosecond aanbieding nu voor 999 euro per oog.

Wilt u Femtosecond Lasik laten uitvoeren dan kan dat momenteel tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Voor 999 euro per oog kunt u in Istanbul (Turkije) met Inter-Vision Ooglaseren een Femtosecond Lasik behandeling laten uitvoeren. Bij deze prijs is echt alles inbegrepen: uw vlucht, transfers, 4-sterren hotel, Femtosecond behandeling, nazorg en medicijnen. Tevens wordt u gedurende het hele traject persoonlijk begeleid door de optometrist (Dhr. Johan Bergen) die ook in Amsterdam het vooronderzoek bij u uitvoert.

Waarom kiezen voor Intervision Ooglaseren voor Lasik met Intralase Femtosecond?

Het aanbod aan Lasik klinieken is groot, zowel in Nederland als in Turkije. Echter, er zijn maar zeer weinig centra die met de vooruitstrevende Femtosecond Laser techniek werken. Voor de daadwerkelijke laserbehandeling die de sterkte van uw hoornvlies zal corrigeren maakt onze Kliniek (UHG) in Turkije gebruik van de Bausch & Lomb Z100 laser. Deze zeer geavanceerde technologische laser verzekert u van een succesvolle behandeling met een minimale kans op complicaties. In onze ogen is alleen het beste goed genoeg voor u!
Tegen een zeer aantrekkelijke prijs ontvangt u dus een totaal ooglaserpakket met, gedurende het hele traject, professionele begeleiding. Vanaf het moment van het eerste contact tot de laatste nacontrole bieden we u tevens een zeer persoonlijke begeleiding. Dhr. Johan Bergen begeleidt u tijdens de reis en op de behandeldag ook in de operatiekamer en zorgt ervoor dat u alles duidelijk aan u wordt uitgelegd.

KLIK HIER om meer te lezen over Femtosecond lasik