Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen November 2011
Inter-Vision maakt het mogelijk! Sjoerd Ribbers Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

Korte versie:

Het is on-ge-lo-fe-lijk! Ik ben op maandag, 21nov gelaserd en kon 's avonds zonder bril zien. De volgende dag: 's ochtends controle van de ogen en met de groep Istanbul in..... Ofwel: de ene dag met bril - vanwege een forse oogafwijking: -10 rechts en -8 links, met in beide ogen een cilindrische afwijking - naar zicht zonder bril de andere dag, wat zeg ik: 's avonds al! Nu hopen dat het zicht nog verbeterd de komende 2 maanden.....

Langere versie:

Zondag 20 nov met vliegtuig (Pegasus; tja Grieks) van Schiphol naar Instanbul. We waren met een groep van 11 perosnen, waarvan 7 zich lieten laseren, 3 belangstellende partners en de optometrist van Inter-vision te Amsterdam. Rond 18.00 uur (19.00 uur plaatselijke tijd) geland in het Aziatische deel van Istanbul (kunnen we in ieder geval zeggen ook eens in Azië te zijn geweest). Vervolgens met een busje naar het hotel in het Europese deel van Instanbul vervoerd. Ingechect in het Celal Sultan Hotel (centrum Istanbul) en daarna met de gehele groep in centrum gegeten, buiten!

Na overnachting 's ochtends vroeg met gehele groep naar het ziekenhuis vervoerd. Hier zijn onze ogen nog eens gecontroleerd en werden we om de beurt gelaserd. Omdat ik veruit de slechtste ogen had (zie korte versie), was ik als laatste aan de beurt. De voorbereiding op het laseren vond ik het meest vervelende deel; vrij grof werd een stuk 'plastic' op mijn hoofd geduwd, waaruit twee gaten werden gesneden voor de ogen, gevolgd door het plaatsen van een klem in de ogen (ter voorkoming van knipperen). Hierin werd een 'buisje' (?) geplaatst waardoor het eerste laseren plaatsvond: het losmaken van een flapje in het hoornvlies, waarna deze opzijn werd gelegd. Met een volgend laserapparaat vond het 'echte' laseren plaats. Bij mijn linkeroog kregen ze het 'buisje' - of was het de klem zelf - volgens mij niet goed op z'n plaats, want deze werd vrij ruw tot 2x toe over mijn oog geduwd. Het laseren zelf ging vrij vlot, na 20 minuten stond ik weer buiten de behandelkamer. Klaar! Vervolgens nog een korte controle door de oorarts en met z'n allen terug naar het hotel om daar op de slaapkamer met ogen dicht (en ter bescherming zonnebril op) bij te komen en de ogen rust te geven.

Het is achteraf ontzettend meegevallen! Direct na het laseren alleen last gehad van een branderig gevoel in beide ogen, maar dit was goed uit te houden en de volgende dag al weer over. 's Avonds met de groep gegeten in het hotel: 5e verdieping, met prachtig uitzicht op de - op 5 minuten loopafstand gelegen - prachtig verlichte Aya Sofya! De volgende dag weer vroeg op en na het ontbijt wederom naar ziekenhuis gereden voor een controle. Alles bleek goed. Hierna hebben we de chauffeur verzocht ons af te zetten bij de 'Grand Bazar', waar we ons in kleinere groepjes hebben verdeeld om rond te kijken: en dat allemaal zonder bril (en nog alles kunnen zien ook)!! Wij zijn daarna met z'n 4-ren over een soort van 'PC-hooftstraat' naar de Aya Sofya gelopen, hebben daar een rondleiding gehad en onder andere langs de blauwe moskee weer naar het hotel gelopen. Daar wat gedronken en 's avonds weer heerlijk gegeten op de 8e verdieping van een ander hotel met een prachtig uitzicht over Instanbul! Woensdag weer teruggevlogen.

Mijn zicht is nog niet zo scherp als met bril. Hierin kan de komende  2 maanden nog verandering komen, daarna is de definitieve sterkte bereikt. Inmiddels hebben we de eerste van 3 na-controles gehad bij inter-vision. Het 'flapje van het hoornvlies' heelt goed. 

De eerste werkweek na het laseren was wel zwaar: erg vermoeide ogen (met zonnebril op achter PC).Om te kunnen lezen heb ik een leesbrilletje aangeschaft.

Sjoerd Ribbers

Dit verhaal vindt u ook terug op ooglasertrefpunt.nl -> meest betrouwbare vergelijkingssite op internet!

Terug naar boven
Niet twijfelen, maar gewoon doen Latife Alp Intra-Lase ZYOPTIX Tissue Save

Daar stonden we dan 20 november 2011 op het schiphol met z’n allen. Een heel leuk gezellige groep.

Uiteindelijk zijn we aangekomen in Istanbul en met een busje reden we met z’n allen naar het Hotel Celal Sultan.

We hebben die avond gezellig met z’n allen gegeten. Was erg leuk en zo leerden we elkaar kennen.

Iedereen is in z’n kamer na het eten voor uitrusten, omdat de volgende dag echt gaat gebeuren.

Alleen ik heb geen minuut kunnen slapen en al die succes berichten van vrienden maken je wel zenuwachtig.

Voor je het weet is het ochtend en zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis vervoerd (niet met een ambulance hoor maar met een busje J)

Iedereen kreeg een vooronderzoek weer en diverse controles en werden om de beurt gelaserd.

Ik wil wel even zeggen Dr. Ofluoglu (dus de oogschirurg ) erg aardige meneer is. Ze vertellen je van begin tot aan wat ze precies gaan doen. Het is kwestie van goed luisteren en doen wat ze zeggen.

En een voor een werden we gelaserd op volgorde van oogsterkste. Ik was de 5e persoon. Nou ik had een brok in m’n keel.

Daar lag ik dan: er werdt een zakje op m’n hoofd geduwd dacht wat krijgen we nou, maar er werden twee gaten gemaakt voor de ogen.

Waar ik heel erg bang voor was is de “klem” ik moest naar beneden kijken en naar boven. En ik wacht maar tot ze aangeven dat de klem ingaat, opgegeven moment vroeg ik wanneer ze met de klem aankomen maar dat schijnt al minuten in m’n oog te zitten hahaha. Dus ik was op dat moment wel rustig en Johan (onze optometrist) was van begin tot aan aanwezig . Ik kneep in het begin wel in zijn handen, omdat ik echt bang was. Maar zodra ze klaar waren met m’n rechteroog had ik zoiets van “ ooo was dit het” het gaat sneller dat je denkt. Alleen wat een raar gevoel is dat er een soort van tja hoe zal ik het noemen “ een buisje” geplaatst werdt dat is wel een apart gevoel. Je krijgt een druk op je oog gewoon en bij mij had ik dat 2x op m’n rechteroog het voelt echt ruw aan. Het laseren ging erg snel en met ongeveer in totaal 15 a 20 min stond ik buiten. Je wilt langzaam je ogen openen maar dat gaat haast met pijn en moeite, omdat je ogen branden. We hadden een zwarte bril op dat helpt wel. We moesten gelijk druppelen en ieder uur maar weer. Dankzij onze druppel moeders J. We zijn met z’n allen teruggegaan naar het hotel om te gaan slapen. En geloof me ik werdt 18.00 wakker: geen pijn, geen branderig gevoel meer, geen hoofdpijn, ik kon gewoon zonder zonnebril op kijken. Ik had wel enorm veel bloeduitstorting op m’n rechteroog maar lig er niet wakker geval. Je moet ook herstellen als je een wond hebt of geopereerd wordt. Het is tenslotte een Laser operatie die je krijgt. Het heeft tijd nodig tot je beter bent. Ik zie gewoon dus of het een week duurt, of een maand of een jaar echt geloof me interesseert me niet. Bij de een is het te zien en bij een ander niet.

De volgende dag hadden we een na- controle en alles is ook goed verlopen.

En nu tijd voor CULTUUR PROEVEN.

Met z’n allen zijn we de bazaar gaan bezoeken en in kleine groepjes verdeeld rond gekeken.

Wij zijn dan met z’n 3-en naar de Blauwe moskee geweest en daarna gelopen naar Aya Sofya. Veel rond gekeken en tussendoor lekker Turkse thee gedronken.

Uiteindelijk zijn we naar de beroemde centrum TAKSIM geweest. Ideaal om te shoppen en uitgaan.

Leuke rondreis gehad in de tram/metro terwijl we de weg niet kennen maar we kwamen wel uit.

Leuke Cafés gezien dus stoppen voor een kopje Turkse koffie was het wel waard.

Daarna gingen we terug naar het hotel natuurlijk.

Na een half uur gingen we weer de stad in (maar dit keer met lege handen J) zodat we verder kunnen winkelen hahaha.

We kwamen een leuke tent tegen in de buurt van Celal Hotel en daar hebben we lekker gegeten.

Einde van de avond zijn we nog in de lounge van hotel Celal Sultan gezeten en erg gelachen. Het sfeer was echt top ik meen het.

De volgende dag vertrokken we terug naar Amsterdam. Heerlijk om thuis te zijn en om alles goed te zien.

Echt scherp zie ik nog niet, maar wel al (100%) maar ik zie wel goed dat is het en het is nog geen 3 weken dat ik terug ben dus zit nog in herstel periode. En ik voel dat het steeds beter gaat. Voorbeeld: volgens de info die je krijgt kan het tot 3 maanden duren tot je bloeduitstorting helemaal weg is maar bij mij duur de het niet eens 2 weken. Heb nog een klein streepje en dat zal met een week ook over zijn.

Het heeft gewoon tijd nodig en hoe secuur je omgaat met je ogen. Goed schoon houden en zorgen dat je geen infectie loopt. Ik merk gewoon dat ik vroeg moet slapen, omdat m’n ogen moe worden ik ben wel gelijk begonnen met werken namelijk. Maar ik klaag echt niet ben tevreden en voel me erg happy.

Heerlijk om zonder bril en lenzen te lopen. Een grote zorg minder.

Na-controle hebben we inmiddels achter de rug en alles gaat goed tot nu toe. Over 2 maanden hebben we weer een controle met z’n allen.

En na het oud en nieuw gaan we een Reünie regelen met z’n allen. Lekker gezellig eten en drinken.

IK ZEG: NIET TWIJFELEN EN LAAT EEN VOOR- ONDERZOEK DOEN!!!!!!!!!!!!!!!!!!! maar dan wel bij Inter-Vision Ooglaseren

groetjes Latife

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-