Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Maart 2011
Een aanrader? Jazeker! Inter-Vision Ooglaseren Borg Intralase

En daar sta je dan. Trillende handen, knikkende knieën, met elkaar een beetje geiten over het wel en niet kunnen zien, blinde geleide honden die al uitgezocht zijn.
Ja, een mens kan rare dingen zeggen als je op het punt staat je ogen te laten laseren.

Achteraf valt het allemaal natuurlijk mee. Je bent in de zevende hemel als je een dag later wakker word en je kan alles duidelijk onderscheiden. Geen wazige gedaantes meer, brillen die door koude buitenlucht aanslaan zodra je een warme omgeving binnen komt, lenzen die zoek raken of erger: kapot gaan.
Ja, achteraf is dit het allemaal waard geweest.

Maar voordat het zover is: internet weken lang afstruinen naar een goed oogziekenhuis, in Nederland, België of toch Turkije?
Prijsvergelijkingen checken. Familie, vrienden en collega’s die vol blijven houden:

“Het zijn wel je ogen, zou je het wel doen? In Turkije? Goh, eng hoor, ik durf het niet. Helemaal alleen? Is dat niet erg duur? Krijg je het terug van de verzekering? Wat als het mis gaat? Je hebt maar 1 paar ogen. Doen ze 1 oog en dan later de andere? ”

Kortom, voordat je beslist om te gaan is het zelfvertrouwen wat je had om eindelijk die stap te zetten voor jezelf al weer naar je sterkte gedaald.
In mijn geval tot -5.
Mijn hemel! Het zijn mijn ogen, het is mijn geld en mijn beslissing! Maak het toch niet moeilijker dan het al is.

Johan Bergen uit Amsterdam, van Inter-Vision ooglaseren. Daar kwam ik na een vergelijkend warenonderzoek op uit.
Los van het feit dat hij mij binnen het half uur na verzenden van een mailtje al terug belde en op al mijn vragen een goed, geruststellend en passend antwoord had, ziet ook zijn website er goed en duidelijk uit, is de prijs/ kwaliteit verhouding oké en heb je met de groep een korte bijkom vakantie in het mooie Istanbul.

Een aanrader? Jazeker: Johan is net een reisleider (ik mag het niet zeggen).
Alles geregeld. Van tickets, tot waar we ’s avonds gaan eten, vervoer van /naar hotel, naar ziekenhuis en geloof het of niet: op verzoek houdt hij in de ok je hand vast. En hij praat tegen je. Legt uit wat er gebeurd, hoewel je, je ondanks dat alles heel erg alleen voelt op die tafel met je oog in een klem (ik wil niemand bang maken hoor).
Gelukkig hadden we als groep ook steun aan elkaar. Op tijd druppelen, elkaar helpen, gezellig de stad in, ervaringen uitwisselen enzovoorts.

Mijn ogen zijn 3 dagen na de operatie nog steeds oké. Beetje moe en hoofdpijn. Het is hard werken voor de hersens en kijkertjes zonder hulpmiddelen. Wat rood nog en het ergste voor een vrouw: je mag gewoon nog geen make-up op!
Maar wat je er allemaal voor over hebt…..
Binnenkort weer een na controle in Amsterdam. Ik heb er alle vertrouwen in.

Nog even dit: het is klote op de dag van laseren, maar geniet de dag daarna van het feit dat je kunt zien, je de stap hebt gezet, je in Istanbul bent en geniet van die mooie stad, de bazaar en moskeeën. Wees dankbaar en be happy! Het komt allemaal goed.
Johan, bedankt man. Je bent een kei!
 

borgsfotografie@gmail.com

 http://www.ooglasertrefpunt.nl/html.php?p=83&zoom=496&kliniekid

Terug naar boven
Wakker worden met een wow-factor met Inter-vision Ooglaseren Marieke de Jong Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

Van 20-03-2011 tot en met 23-03-2011 met Inter-vision Ooglaseren naar Istanbul geweest!

Ik ben nog aan het nagenieten, de bahandeling, de groep "het zien vooral", is in 1 woord niet te beschrijven! Hoe fijn is het als je behandeld bent en dat je het er met elkaar kan overhebben? Ze maken allemaal het zelfde mee, je zoekt steun bij elkaar echt perfect! De dag erna nog even Istanbul in, ik heb genoten samen met mijn partner die iedereen in het begin voorzag van druppels. (altijd handig om mee te hebben)

Het is iedereen aan te raden, dus gewoon doen! Geen lenzen meer of bril is gewoon weg heerlijk!

Bij deze wil ik Johan bedanken voor zijn hulp, we zullen je nog missen 's ochtends aan de ontbijttafel!

Met vriendelijke groeten,
Marieke & John "de druppelaar"

Voor meer info mag je me mailen: de_jongmarieke@hotmail.com

http://forum.ooglaservergelijking.nl/about1298.html

Terug naar boven
Mijn keuze voor Inter-Vision Ooglaseren is tot stand gekomen door de openheid Corinne Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

Ooglaseren Inter-Vision,

Op maandag 21 maart 2011 zijn mijn ogen gelaserd bij Inter-Vision. Voordat ik deze stap nam heb ik uitgebreid op internet gezocht, vergeleken en persoonlijke verhalen van bekenden aangehoord. Ik vond het een behoorlijke stap (want het zijn wel je ogen en je hebt er maar 1 paar van etc. etc.) maar na alle voors en tegens af te wegen heb ik uiteindelijk de knoop doorgehakt. Mijn keuze voor Inter-Vision Ooglaseren is tot stand gekomen door de openheid op de website van Inter-Vision van de al behandelde patiënten, ooglaservergelijkingsites, de gebruikte laserapparatuur en het feit dat je bij voorbaat weet welke arts jouw behandeling gaat uitvoeren (welke je dan weer kunt googlen) en je niet voor verrassingen komt te staan. Ook de begeleiding van een Nederlandse optometrist welke de vooronderzoeken doet, meegaat naar Istanbul, mee de operatiekamer op gaat, desnoods je hand vasthoudt (nog dank daarvoor!) en de nazorg in Nederland op zich neemt geeft vertrouwen.

De behandeling op zich is mij niet meegevallen, ik vond het pittig. Hoewel ik van te voren niet erg nerveus was overviel mij toch tijdens de laserbehandeling wat angst. Ik was voorbereid op een rood lichtje waar ik mij op zou moeten focussen en ik zag daarvoor in de plaats een enorm rode vlek en geen klein rood lichtje. Dat zoiets kleins dan zo essentieel wordt bleek wel omdat ik moeite had om mijn oog te focussen. Dit veroorzaakte de onrust. Ik voelde ook wat licht branderigs aan mijn rechteroog wat niet prettig was. Toen Johan mijn hand pakte ter geruststelling ging het een stuk beter en is mijn linkeroog daarna probleemloos gelaserd en heb ik daar geen branderig gevoel bij gehad. Anders dan dat branderige gevoel heb ik van de behandeling zelf niets gevoeld.

Direct na de behandeling kon ik met moeite mijn ogen openhouden, er een druppel in mikken was een hele prestatie. Veel tranen(alsof je een bak uien schilt), branderig, korreltjes ik heb het allemaal gevoeld. Maar ik zag tussen mijn oogspleetjes al wel heel scherp, wat een opluchting! Mijn kamergenote heeft de eerste 2 uur (dus 2x) mij gedruppeld (dank!) en daarna kon ik het zelf. Elk uur druppelen, wat erg grappig was samen met de groep aan het diner in een goed Turks restaurant, met een skibril op proberen te slapen, niet mogen wrijven, bang voor stofjes in de lucht etc. je bent er 24/7 mee bezig. De gedeelde smart met de groep vond ik erg fijn. Je kunt op die manier de ervaringen uitwisselen; voel jij dit ook, heb jij daar ook last van, kan jij dat bordje lezen etc. Je bent niet alleen en dat heb ik als erg prettig ervaren. Ook de feedback die je direct krijgt van Johan of iets wel of niet normaal is, of je iets goed/fout doet, tips en tricks over hoe je haar te wassen je kunt het a la minute vragen.

Ik vond de nacontrole door de oogarts erg kort, maar kennelijk heeft hij zoveel ervaring dat hij in 5 minuten kan zien of alles goed gegaan is.

Verder is alles prima verzorgd van het hotel tot leuke restaurants tot vervoer, daar hoef je niet over na te denken want het is geregeld.

Nu, 3 weken later, kan ik zeggen dat ik ontzettend blij ben met mijn gelaserde ogen. Tijdens de nacontrole in Nederland zag ik ruim 100%. Ik heb nog een kleine bloeduitstorting in mijn linkeroog maar deze wordt elke dag minder zichtbaar. Ik druppel nog wel af en toe met name aan het einde van de middag als mijn ogen wat droog zijn (hele dag op kantoor) verder niet. Binnenkort is de volgende nacontrole welke ik met vol vertrouwen tegemoet zie.

Mocht iemand nog vragen hebben dan ben ik zeker bereid om deze te beantwoorden! Gegevens bekend bij Inter-Vision.

Groet,

Corinne

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-