Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Mei 2010
Onze ooglaserreis Joy Van Velzen en Corry Van Velzen Intralase / femtosecond laser / zyoptix / tissue save

Hoe het begon?

Ik heb  al lange tijd  het idee dat mijn bril niet is wat ik wil. Niet vanwege hoe het eruitziet, nee meer van wat  een last je er  van hebt met sporten en regen. Nadat ik over moest op varialux bleef ik maar schommeling voor mijn ogen houden. Om gek van te worden.

Vorig jaar heb ik geëxperimenteerd met lenzen. In dat klein dingetje zat het volgende verwerkt;  het verafzien, het dichtbij zien en mijn hoge cilinderwaarde. Kortom heel veel correcties voor zo’n klein lensje. Ik werd er gestoord van nadat ik had geknipperd met mijn oog was mijn zicht na een paar seconde eindelijk goed en dan moest ik al weer knipperen en  dan duurde het weer een paar seconde enz.  Dus ben ik mijn bril weer gaan dragen. Dit jaar gaf Joy aan dat haar lenzen niet het optimale zicht gaven. Wat voor mij geen verassing was, want ze stond soms in de badkamer die lenzen te vervloeken. Ook zij heeft een hoog cilindergehalte. Dus dacht ik doe eens gek en stelde voor om onze ogen te laten laseren. Ook Kelly heb ik dit voorgesteld. Joy  was direct enthousiast. Kelly daarentegen wilde niet mee. Zo komt het dat Joy en ik samen gaan voor een behandeling.

Na veel speurwerk op internet en voor en tegen, tegen elkaar af te hebben gewogen zijn we dus bij Intervision in Amsterdam uitgekomen.

Vandaag (Moederdag) zijn we voor onze laatste controle bij Johan geweest op het Frederiksplein.

Alles werd weer keurig nagemeten en genoteerd. De vluchtgegevens, hotel en volgorde van de operatie waren al gemaild.

Er werd ons een etui met daarin onze nachtbril, zonnebril en vast druppels voor droge ogen uitgereikt.

Ons avontuur kan beginnen.

 10-05-2010
Vandaag nog een mailtje naar Johan gestuurd met wat vragen. Ook om te vertellen dat de nachtbril dus niet te doen is ’s nachts. (uit voorzorg hadden we hem pas uitgeprobeerd). Hij moest daarom maar voldoende slaappillen  meenemen voor Joy en mij. Anders kwam er van slapen niet veel. Ik had zelf wel al een alternatief bedacht om mee te slapen en dat was ons kleine zwembrilletje dat was nog het beste om te doen.  ’s Avonds kreeg ik een bericht terug, hij gaf  aan dat hij ook nog andere oogkleppen had  en dat hij die voor ons zou meenemen.

Deze foto toont Joy en mij hoe we met de oorspronkelijke bril uitzien. Tevens een foto van mij met mijn zwembril, wat al wat beter zit.

14-05-2010
Joy heeft vandaag voor het laatst gewerkt, voor het grote gebeuren. Haar baas belde haar persoonlijk even op om zijn “P.A.” succes te wensen.

Ikzelf had na een fietstochtje een zandkorreltje in mijn linkeroog gekregen. Het heeft een paar  uur geduurd  voordat het pijnlijke krassende  gevoel  was verdween. Dit was toch wel een naar moment. Stel je voor dat ik een ontstoken oog had gekregen.

15-05-2010
Vandaag mijn rugzak gepakt. Meer heb ik niet nodig. Ook Joy beperkt zich tot een handtas. We zijn dus  snel door de douane heen en hoeven  niet op de bagageband te wachten.

Kelly had nog even gebeld en nu wachten op morgen, want de as-regen van de vulkaan op Ijsland zit weer boven Engeland. Nu maar hopen dat het nog even niet naar Nederland komt. Als we eerst maar weg zijn dan mag de as-regen komen, dat we eventueel  later terug komen  is dan “jammer”.

16-05-2010
Ja, hoor het vliegtuig heeft het gehaald. Het was een rustige vlucht maar met een hele lange turbulente daling. Dat was even niet zo gezellig. Even wachten op de bus en daar gaan we. Het hotel is keurig netjes. Nadat we  met z’n allen gegeten  hebben (100 lira, 7,50 euro) twee frisdrank en een dubbele wrap (Joy een en ik een) gingen we terug naar het hotel om te douchen en naar bed te gaan. De wekker gaat om 7 uur weer af. Het is een leuke groep. Een ouder stel was vorig jaar al geweest. Bij haar was alles  goed gegaan, hij zag door  een oog wat minder zodat hij nu voor een oog terug is. Maar ondanks dat zijn ze allebei heel erg positief. We wachten het maar af. De meesten zijn nerveus. Het blijkt trouwens  dat Schiphol een uur na ons vertrek werd gesloten, dus of we terug kunnen moeten we even afwachten.

17-05-2010
Vanmorgen liep om 7 uur de wekker af, althans die liep af om mij wakker te maken, maar helaas had iemand het al in zijn hoofd gehaald om om 4.50 uur de koran van de kansel te brullen zodat wakker worden  al had plaatsgevonden. Na een prima ontbijt gingen we om 8.30 richting ziekenhuis. Allemaal met het busje dat door Johan is geregeld. Daar werden de ogen nogmaals gecontroleerd en na wat opstart problemen van de apparatuur ging de eerste om 12.00 uur op. Joy was als vierde en ik als zesde. We krijgen een intra-lase  behandeling. Dit houd in;  zoveel mogelijk gedaan door apparatuur en geen mesjes. Dit is de meest “pijnloze” manier van laseren. Ook heb je weer redelijk goed zicht na de operatie. Bij Joy ging haar eerste oog perfect. Maar natuurlijk had ze weer pech. Het tweede oog wilde niet met geen mogelijkheid kon ze haar oog stilhouden, na 4 pogingen kon ze vertrekken om wat rustiger te worden. Ik was toen aan de beurt, en daarna ging ze direct weer. Na wat aandringen van mijn kant  en een streng woordje van Johan. De tweede keer werden er nog 2 pogingen  gedaan maar niet met het gewenste resultaat. Dus werd het toch LASIK de pijnlijke manier.  Deze techniek zat  voor de intra-lase, er word dieper in de hoornvlieslagen gesneden! Hierdoor groeit het flapje niet volledig vast aan het hoornvlies. Bij Epi-lasik word in het hoornvlies met een epi-keratoom  het flapje losgetrild (zeer dun). De diepere hoornvlieslaag laat het met rust. Daarna word het flapje teruggelegd en met enkele dagen zit er weer een nieuwe epitheellaag op je oog vastgegroeid. Dit is met LASIK niet het geval. Hierdoor voelde Joy veel pijn, ook vanwege het feit dat ze al het nodige in het oog hadden gedaan. De dagen erna is het oog zeer gevoelig (zanderig) en vervelend. 

Mijn operatie ging ook niet geheel vlekkeloos, nadat alles gesteriliseerd was en ik een afdekdoek op mijn gezicht had gekregen werd er een klem op mijn oog gezet………. Toen gebeurde er 10 minuten niets meer. Ik vroeg me af wat er aan de hand was. Het bleek dat de koelingapparatuur was uitgevallen. Maar opeens werd het circus vervolgd. Nog een ring in mijn oog die er fors werd ingedrukt (niet geheel pijnloos) en Johan die zei; dat is het sneetje, daarna werd het hoornvlies losgetrild. (je voelt hier dus absoluut niets van) Deze procedure ging daarna naar het tweede oog. Dit ging in een moeite door. Nadat bij beide ogen een ring was weggehaald kwam het laseren 3 maal een salvo en weer geen pijn. Het hoorvlies werd terug geplaatst. Spoelen en spoelen en nog wat druppels  en klaar is Kees. Achteraf was ik de enige die direct na de operatie zonder tranen en zonder zonnebril weer kon zien. Iedereen was verbaasd dat ik dat kon.

Dus ik heb dit goed doorstaan en kon daarna direct weer redelijk zien, net alsof je in een hete douchecabine hebt gestaan met flink wat damp.

Gelukkig maar daardoor kon ik Joy goed helpen, die had dat wel  nodig. Nu moeten we ieder uur druppelen en morgen terug voor de controle. Eerst gaan we op tijd naar bed..

18-05-2010
Vandaag de laatste controle gehad. Alles was ok. Ook bij Joy was het zicht al 40% en 100%. Het oog is alleen afschuwelijk rood. Het intra-lase oog is al helemaal in orde maar het LASIK oog dat voelt alsof er duizenden zandkorreltjes  in zitten. Dit gaat nog ongeveer een week duren.

‘s Middags zijn Joy en ik nog naar de blauwe Moskee geweest en daarna naar de bazaar. Maar dat is geen leuke bezigheid met een blonde meid en een blonde oudere meid. Fluiten, sissen en ongelooflijk vervelend zijn de turken. Dus wij gaan wat dat betreft   wij nooit meer naar Turkije.

’s Avonds nog met de hele groep gegeten op een hoog gebouw waar een restaurant was, prachtig uitzicht en lekker eten. Jammer dat er al wat mensen van de groep aangeschoten waren. Joy en ik vonden dat wat minder. We gingen dus na afloop niet mee naar de kroeg. Nee wij gingen om 23.00 uur naar het hotel.

19-05-2010
Vandaag naar huis. We wilden dat allebei wel. We hadden weinig met Turkije. De terugtocht was weer goed georganiseerd door Johan. Om 16.30 waren we weer in Nederland.

Komend weekend al de eerste nacontrole  keurig geregeld.

23-05-2010
Vandaag de eerste na controle gehad. Joy was wel iets nerveus. Zou het allemaal goed zijn met haar ogen? Zoals op de foto is te zien zijn ze nog behoorlijk rood van kleur. Maar ze kan wel goed zien. Mijn ogen zien er uit alsof er niets is gebeurd en zo voelen ze ook. Normaal. Johan keek eerst bij Joy of alles in orde was. En dat was ook zo, alleen omdat het nog steeds erg rood was, wat wil je met 6 pogingen in je oog, moest ze de medicatie blijven gebruiken. Maar haar zicht was al 100% en zou volgens hem naar 125% gaan. Niet verkeerd en ze was bijzonder opgelucht. Ook mag ze over een week weer een klein beetje mascara aanbrengen en toen was haar geluk kompleet.

Daarna was het mijn beurt. Natuurlijk was alles in orde, ik had ook niet anders  verwacht, maar dat mijn zicht 160% was dat vond ik wel geweldig. Met mijn bril kwam ik tot 120%. Wat een vooruitgang.

Totaal:
Een perfect georganiseerde laser reis. Complimenten aan Johan die dat allemaal geregeld heeft. Vanaf het controleren van de ogen tot aan de vliegreis, mooi hotel en prima laser kliniek het was allemaal dik in orde. Een aanrader voor iedereen die er overdenkt om dit te laten doen.

Mijzelf is het allemaal meegevallen, eigenlijk een fluitje van een cent. Joy  heeft twee ervaringen. Het ene oog viel wel mee het andere oog was werkelijk afschuwelijk. Dus de LASEK methode die vooral in  Nederland word aangeboden voor die fantastische prijzen, o.a. via de t.v. willen we absoluut afraden. De pijn is nog erger dan de last die Joy had met de LASIK methode. Met de LASEK kan je dus een week niet uit je ogen kijken van ellende.

Als je nog vragen hebt  stuur dan even een mail naar  corry(at)velzen.biz

Kijk ook op ons blog voor foto's van deze reis

Terug naar boven
Ogen laseren bij Inter-Vision Ehssane Gounou Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

 

Ogen laseren bij Inter-Vision

 

Al een paar jaar liep ik met de gedachte om mijn ogen te laten laseren. Zo had mijn vriend het al zes jaar eerder laten doen en is hij tot op de dag van vandaag hier erg tevreden over. Hij was dan ook steeds degene die mij informatie toestuurde over het laseren en de klinieken. Toen ik op de site van Inter-Vision kwam en bleek dat het vooronderzoek hier geheel gratis en vrijblijvend was, zijn mijn vriend en ik naar Amsterdam vertrokken. Daar werden we vriendelijk ontvangen en na een uur was al duidelijk dat mijn ogen geschikt waren om te laseren. In dat uur heb ik eigenlijk ook maar meteen besloten om het te echt te laten doen! Ik had inmiddels al zo veel over het laseren gelezen dat er nog eens maanden over nadenken geen toegevoegde waarde zou hebben gehad.

Op 16 mei was het zover en vertrokken we naar Istanbul, waar ik de volgende dag met twaalf anderen gelaserd zou worden. Het was een fijn idee dat ik met de groep naar het moment van laseren toe kon leven en je naderhand na kan praten over de ervaringen. Toen ik eenmaal aan de beurt was, waren de zenuwen helemaal verdwenen. Met een ontspannen gevoel ging ik op de OK tafel liggen. En wonder boven wonder viel de behandeling me echt reuze mee. Binnen een kwartier was alles gebeurd en sta je weer buiten!! Het enige wat minder fijn is, dat wanneer de verdovende oogdruppels zijn uitgewerkt, je ogen een paar uur lang gevoelig zijn. Je hebt dan namelijk het gevoel dat je een hele bak met uien aan het snijden bent en daardoor moeite hebt om je ogen open te houden. Maar ook dit gaat snel over en dan kun je gewoon met je eigen ogen Istanbul scherp zien.

Al met al kan ik zeggen dat de behandeling mij absoluut is meegevallen! Er is een wereld voor mij opengegaan en het heeft voor mij in het dagelijkse leven een verandering gebracht waar ik meer dan bijzonder gelukkig mee ben. Daarom zou ik met mijn ervaring iedereen willen adviseren om niet te twijfelen, maar gewoon het te doen.

Terug naar boven
Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-