Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Oktober 2007
Het is wel een beetje spannend als je onder de laser ligt Meintje Intralase

In de loop van het voorjaar van 2007 hoorde mijn vriend dat een nichtje van hem haar ogen had laten laseren. Ze bleek super tevreden te zijn over een kliniek (te weten Inter-vision uit Amsterdam van Johan Bergen). Omdat mijn vriend zijn ogen zeer slecht waren (- 8 en een cilinder van 3) vroeg men zich af of mijn vriend zich ook niet wilde laten behandelen.
Voor hem was dit een droom, waarvan hij dacht dat hij die nooit zou gaan laten uitvoeren. Ogen laseren was namelijk - dachten wij - een zeer dure en riskante behandeling. Maar omdat zijn nichtje zo ontzettend tevreden was over deze kliniek zijn wij maar eens internet op gegaan en informatie gaan opzoeken. We hebben het hele web afgespeurd, maar we konden geen negatieve verhalen of opmerkingen over deze kliniek vinden. Daarom heeft mijn vriend in augustus 2007 de stap genomen om zich te laten onderwerpen aan een vooronderzoek. En wat bleek: hij was geschikt voor Intra-lase-methode. Dit was een hele opluchting! Want we hadden ook op internet gekeken naar andere methodes, maar wij beiden dachten aan de hand van wat wij op veel verschillende sites hadden gelezen dat Intra-lase de meest veilige en minst pijnlijke operatie.
Niet lang daarna is het besluit genomen dat hij zich zou gaan laten laseren!!! Hijzelf en verder bijna iedereen in onze omgeving vonden het idee behoorlijk eng, maar we hadden voldoende vertrouwen in deze kliniek, mede ook omdat mijn vriend zijn nichtje zich al had laten behandelen via deze kliniek en zij supertevreden is.
Zodoende was het dan in oktober 2007 zo ver: samen pakten we het vliegtuig naar Turkije, om precies te zijn Istanbul. Wij hadden aan Johan Bergen van Inter-vision gevraagd of hij onze tickets al een week eerder kon plannen, zodat mijn vriend en ik eerst nog vakantie konden gaan vieren in Istanbul. Johan had ook op - ons verzoek - voor ons geregeld dat we voor een gereduceerd tarief die week voorafgaande aan de behandeling in hetzelfde hotel konden verblijven. Wat een service!
Na een paar uurtjes vliegen waren we dan in Istanbul. Wat een prachtige stad!!! En het hotel (Hotel Celal Sultan) bleek echt een prachtig hotel te zijn met ontzettend vriendelijk personeel. We hebben samen ontzettend veel van de mooie stad gezien: mooie moskeeën, de mooie Gouden Hoorn, de Aziatische kant van Istanbul, de kruidenmark etc etc. En de temperatuur was ook nog eens heerlijk!!! Kortom: wat wil een mens nog meer!!!
Na een weekje genieten van de prachtige stad Istanbul kwam op zondagmiddag Johan Bergen met een groep van plusminus 10 mensen met bril aan in Istanbul. "s Avonds zijn we gezellig met zijn allen uit eten geweest. Zodoende konden de lotgenoten elkaar alvast wat leren kennen.

De volgende ochtend kregen we om 7 uur uur een wake-up call: de toen nog bebrilde mensen moesten werden om 9 uur verwacht in de de kliniek van het UHG. We hoefden onszelf geen zorgen te maken over hoe we daar zouden komen, want Johan Bergen was de hele tijd bij ons en had uiteraard een taxibusje geregeld. Deze kwam keurig op tijd ons (ik ging mee als oogdruppel-comité) halen en zette ons recht voor de kliniek af. De meeste mensen uit de groep begonnen toen wel een beetje zenuwachtig te worden. Want voor de behandeling kreeg één ieder opnieuw een vooronderzoek om er zeker van te zijn dat iedereen dus echt wel geschikt was voor de behandeling. Uiteraard had Johan in Amsterdam iedereen zijn/haar ogen al goed onderzocht, en kwam er dus in Istanbul geen rare dingen uit de nieuwe onderzoeken: iedereen was nog steeds geschikt!!!

Mijn vriend bleek als laatste van de groep aan de beurt te zijn. Zodoende kon hij eerst nog even een broodje eten bij de Mac Donalds tegen over de kliniek en nog wat lezen. Toen hij eindelijk aan de beurt was, was hij voor dat ik het wist weer terug!!! Ondanks dat hij een vrij hoge sterkte had, waren ze zo met hem klaar! Hij kwam in zijn operatiepak de OK uit en er stond een brede lach op zijn gezicht: hij kon voor het eerst in zijn leven scherp zien!!!! De behandeling had hij ook niet als traumatisch ervaren. Hij was dus echt onwijs blij met het resultaat. Maar, na een paar minuten waren de verdovingdruppels uitgewerkt en heeft hij wel een uurtje lang last van "zand in de ogen" gehad. Gelukkig voor hem was dit vervelende gevoel na ongeveer een uurtje al weer verdwenen en kon voor hem echt het genieten van zijn nieuwe ogen beginnen!!!
Nu zijn we 5 maanden na zijn behandeling. Hij ziet zonder bril nog steeds even goed als dat hij voor de behandeling met bril op zag!!! En dat is geweldig!!!! Dokter A.N. Ofluoglu, oogarts/ oogchirurg heeft samen met Inter-vision mijn vriend zijn gezichtsvermogen terug gegeven.


Mijn eigen ooglaser verhaal begint vanaf oktober. Ik was zo dapper om toen we met de hele groep in Istanbul in de wachtkamer zaten, te roepen dat ik mijn ogen ook maar eens moest laten bekijken om te onderzoeken of die van mij ook geschikt waren voor Intra-lase. Zo ja, dan liet ik het doen, zo nee, dan niet!! Omdat ik zeer angstig voor operaties e.d. ben aangelegd hoopte ik enerzijds stiekem dat mijn ogen ongeschikt zouden zijn ;) Dan zou ik niet eens meer hoeven na te denken over een behandeling. Maar anderzijds hoopte ik ontzettend dat mijn ogen wel geschikt zouden zijn: nooit meer lopen rommelen met lenzen en/of brillen. Oei dat leek mij ook wel een onwijs gaaf vooruitzicht.
In november 2007 zat ik dan bij Johan in de onderzoekskamer. Na alle onderzoeken grapte Johan tegen mij: sorry meid, ik kan er niets anders van maken: je bent geschikt bevonden voor de Intra-lase methode. Van die verlossende woorden werd ik erg blij: na ruim 10 jaar een bril te hebben gedragen, en dat nog eens 8 jaar lang te hebben afgewisseld met contactlenzen zou ik eindelijk bril-vrij door het leven kunnen gaan!!!! Omdat Johan je niets wil opdringen hadden we afgesproken dat ik het eerst allemaal eens ging laten bezinken en dan later wel afspraak met hem kon gaan maken, mocht ik nog steeds de behandeling willen ondergaan.
Kort daarop had ik contact met mijn ziektekostenverzekeraar opgenomen. Ik wilde gaan proberen te regelen om een gedeelte van de behandeling door hen te laten betalen. Gelukkig bleek dit bij Menzis te kunnen: zou zouden 1000 euro gaan meebetalen aan de operatie.

Uiteindelijk heb ik besloten om in maart 2008 mee te gaan met Johan Bergen van Inter-vision om mijn ogen te laten laseren. Ik wist gewoon dat het goed moest gaan/komen. En ik wist ook wat voor goede service Johan wist te bieden - ik was namelijk zoals je hierboven hebt kunnen lezen - al eens met Inter-vision mee geweest. Dit betekende niet dat ik niet zenuwachtig was ;)
Zondag 9 maart met 10 andere lotgenoten, 4 partners en met Johan vlogen we naar Istanbul. Maandag 10 maart zijn mijn ogen gelaserd. Nog een laatste gedachte van: zou ik dit wel moeten doen verdween snel uit mijn gedachten toen ik dacht aan het geen bril/contactlenzen dragen. Om negen uur waren we bij de kliniek aangekomen en werd het voor mij wel heel erg echt. Uit de vooronderzoeken die ook wij daar eerst kregen waren mijn ogen helemaal goed bevonden voor het laseren. Ik heb toen snel een rustgevend tabletje ingenomen en toen ben ik gelaserd. Johan is de hele tijd bij mij in de OK geweest en zijn aanwezigheid in de OK had voor mij een kalmerende werking. Uiteraard is het wel een beetje spannend als je onder de laser ligt, maar voor mijn gevoel was de oogarts binnen no-time met mijn ogen klaar en kon ik de OK verlaten. en wel zonder bril!!!!!!! Ik kon direct scherp kijken. Toen de verdoving uit was gewerkt ben ik even rustig in een daarvoor bestemd bed gaan liggen en heb ik wat geprobeerd te slapen. Van te voren had ik het veel erger allemaal voorgesteld. Ik had echt de verwachting dat het zo pijn/irritant zou gaan doen/voelen dat ik wel moest gaan wrijven. Maar dat is absoluut nog niet het geval geweest!!!! Irritant was het geval wel degelijk, maar een neiging tot wrijven heb ik niet gehad en na een uurtje kon ik mijn ogen weer open doen, en ik kon voor het eerst sinds ruim 10 jaar zonder hulpmiddelen scherp de wereld om mij heen bewonderen.
Na de behandeling kregen we nog op de zelfde dag een na controle en de ochtend na de behandeling kregen we weer allemaal een na controle. Bij ons allemaal was de operatie geslaagd!!! Super vrolijk zijn we lekker gaan genieten van het scherp kunnen kijken.

Een krap weekje na de behandeling moesten we ons weer bij Johan in Amsterdam melden voor een na controle. Hij heeft mijn ogen uitvoerig onderzocht en kwam tot de conclusie dat ik nu 160 % kan zien!!!!!!!!!! (100% zicht betekend dat je op 60 meter afstand twee vingers van elkaar kunt onderscheiden. Een snel rekensommetje zegt dus dat ik nu, slechts een krap weekje na de behandeling op 96 meter afstand twee vingers van elkaar kan onderscheiden!!!)

Johan van Intervision en Dr.A.N. Ofluoglu, oogarts/oogchirurg bedankt!!!!!!!

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-