Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen September 2007
Als (para) Medicus kan ik vertellen dat Inter-Vision zo Ok! is Peter Vrehen Intralase

Met grote tevredenheid en voldoening schrijf ik deze referentie over mijn ervaring met InterVision Ooglasercorrecties.

Na kritisch speuren en vergelijken kwam InterVision bovenaan de lijst van mijn zus te staan, die reeds de lang bestaande wens koesterde om haar ogen te laten laseren. Via haar inspanningen kwam ik in contact met InterVision.

Allereerst was ik erg blij bij mijn eerste kennismaking met Johan Bergen (Johan), optometrist bij InterVision, dat hij ’n lang bestaand misverstand ontzenuwde. Namelijk dat ogen na het 40e levensjaar nauwelijks meer gelaserd kunnen worden. Dit bleek veeleer afhankelijk te zijn van o.a. het soort oogafwijking en de conditie van het hoornvlies.

Toen ik vervolgens het eerste uitgebreide vooronderzoek onderging, werd het vakmanschap van Johan mij op een aantal punten direct duidelijk: zijn uitstekende meetapparatuur, zijn uitgebreide uitleg van de meetresultaten met bijbehorende prognose en zijn vriendelijke, klantgerichte benadering.

Kort gezegd: nog nooit waren mijn ogen zó nauwkeurig gecontroleerd, niet bij oogartsen, noch bij opticiëns. Diverse registraties en lidmaatschappen van Johan, onderstrepen het professionele karakter van InterVision.

Na de bevestiging dat mijn ogen probleemloos in aanmerking kwamen voor een IntraLase laserbehandeling (zie website) heb ik de knoop direct doorgehakt. Hierbij waren tevens de persoonlijke begeleiding van Johan en het All-In-One Pakket van InterVision van doorslaggevend belang.

Dit laatste houdt in dat vooronderzoek, reis+verblijf, behandeling in Istanbul, Turkije en nazorg in één pakket worden aangeboden. Organisatorisch erg praktisch allemaal.

Voor mij persoonlijk was de hele afwikkeling van het programma een voorspelbare invulling van mijn verwachtingen, waarbij Johan duidelijk de regie strak in handen had. Ruim van tevoren inchecken op Schiphol, transfers, uitstekend hotel, voldoende nachtrust etc. etc.

De laserbehandeling vond de dag na aankomst plaats in een kliniek in Istanbul, Turkije en werd uitgevoerd door een zeer gerenommeerd oogchirurg, dr. A.N. Ofluoglu. Er werd een duidelijk protocol gevolgd van formaliteiten en een laatste controle door dr. Ofluoglu, een vriendelijke, innemende man.

De hygiënische condities verdienen een extra vermelding. De kleding voor arts, assistenten en patiënt: plastic ‘sokken’ om de schoenen, lange operatieschorten, hoofd- en mondkapjes, een schone, steriele behandelruimte én de nieuwste behandelapparatuur.

De aanwezigheid van Johan in de behandelruimte en zijn uitleg met tussenpozen hebben menigeen gerust gesteld.

Gedurende ons hele verblijf heeft Johan regelmatig het belang van gebruik van oogdruppels, rust, zonnebril benadrukt. De kracht ligt in de herhaling.

De volgende dag vond de nacontrole plaats door dr. Ofluoglu op de poli Oogheelkunde van het Universitair Ziekenhuis van Istanbul. Bij deze meting werd iedere patiënt op reële wijze verteld wat het resultaat en de prognose waren.

Het resultaat blijft voor mij verbluffend, al verwacht je niet anders. Zonder lenzen of bril (-4.75 beiderzijds) op grote afstand nummerborden lezen of ’s ochtends vanuit het raam van de hotelkamer de blaadjes aan de bomen zien. Een wonder van technologisch ingrijpen in de natuur. Uiteraard heeft de natuur nog een marge nodig voor het laatste stukje autocorrectie. Het tijdsbestek dat hiervoor staat kan individueel verschillen.

Het verblijf in Istanbul was een welkome afwisseling voor ontspanning. Bezoek aan highlights, uit eten met de groep en lekker shoppen.

Eenmaal terug in Nederland (woensdag) volgde enkele dagen later reeds een nacontrole bij InterVision in Amsterdam. Over All-In gesproken! De vinger alweer direct aan de pols.

Mijn complimenten over de kwaliteiten van Johan als ‘regisseur’: zakelijk, stipt, communicatief sterk, geduldig, vol humor, vriendelijk en bovenal een vakman!

Hij heeft mij letterlijk en figuurlijk “de ogen geopend” en ik zal dan ook niet nalaten InterVision aan te bevelen aan eenieder die voornemens is zijn/haar ogen in de toekomst te laten laseren.

Note:

Vanuit mijn achtergrond als paramedicus heb ik bij het schrijven van deze referentie getracht mijn observaties en ervaringen zo objectief mogelijk weer te geven.
 

Terug naar boven
Tijdens het vooronderzoek kwam Johan over als een vakidioot die alles doet om het zijn patiënten naar de zin te maken. Heb zelden zo iemand meegemaakt Hans Ten Berge Intra/Lase/ZYOPTIX/Tissue Save

September 2007 LASIK ods

Na heel lang wikken en wegen over de voor- en nadelen van laseren en ongeveer een jaar voorbereiding ben ik in zee gegaan met Inter-Vision Johan Bergen in Amsterdam om mij te laten laseren in Turkije. Had in dat jaar alle mogelijke sites afgezocht wie de beste was en kwam steeds weer Bij Johan en Inter-Vision terecht. Had zelfs al gezegd dat ik me nooit in het buitenland zou laten laseren, maar een vooronderzoek bij Johan kost niets, dus dacht, niet gebaat, niet geschaad.

Tijdens het vooronderzoek kwam Johan over als een "vakidioot" die alles doet om het zijn patiënten naar de zin te doen. Heb zelden zo iemand meegemaakt.

Ben dan ook afgelopen zondag 9 september met hem en een groep "lotgenoten" meegegaan naar Istanbul.
Maandagmorgen vooronderzoek en om half twee was ik aan de beurt. Was toch wel zenuwachtig, maar bleek achteraf nergens nodig voor te zijn. De hele "operatie" stond Johan aan mijn zijde om mij indien nodig gerust te kunnen stellen en om te vertellen wat er gebeuren gaat tijdens de behandeling.
Kwart voor twee was ik al klaar, dus al met al een kwartiertje werk.
Kon gelijk na de behandeling mijn ogen openen, maar om de ogen rust te geven heb ik toch maar even anderhalf uur gerust in de relaxstoel. Heb weinig tot geen napijn gehad en kon direct weer zien, al was het nog een beetje wazig. Heb ook geen zonnebril hoeven te dragen, kon het zonlicht goed verdragen.

De volgende dag was het zicht al een stuk beter en verbaas mij er nu over, nu ik net thuis ben, dat ik nu nog beter en scherper kan zien dan met contactlenzen. Onvoorstelbaar.
Ben dan ook reuze blij dat ik de stap gewaagd heb en moet vooral Johan van Inter-Vision heel erg bedanken voor zijn goede zorgen.

Ook moet ik mijn medelotgenoten bedanken voor de hele fijne periode die ik gehad heb in Istanbul.
Het was een hele fijne en geruststellende gedachte dat wij met velen daar waren, je kon nu goed de resultaten uitwisselen en een ieder was razend enthousiast over de behandeling.

Het lijkt er op dat dit een verkooppraatje is voor Johan, maar dat is het niet. Johan is gewoon de beste. Hij is er 7 dagen per week, 24 uur per dag voor ons. Ook nu nog na de behandeling.

Dus wanneer je wilt laseren, neem contact op met Inter-Vision of www.intervision-ooglaseren.nl

Je mag te allen tijde contact met mij opnemen voor vragen.
Mailen mag op aljairo@gmail.com

Groeten Hans

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-