Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Augustus 2007
Ik zie al stukken beter als met bril en alles was door Johan goed geregeld en verzorgd Johnny Intralase

Ik ben Johnny, 23 jaar. Ik heb besloten om mijn ogen te laten laseren omdat ik mijn bril erg vervelend vond, en na een beetje informatie te verzamelen heb ik besloten een Vrijblijvend vooronderzoek bij Inter-Vision Europe te laten doen. Toen ik daar aankwam werd ik vriendelijk ontvangen door de Optometrist Johan Bergen.

Op 12 augustus vlogen we naar Istanbul met een groep van totaal 18 mensen.

Op 13 augustus werden we behandeld, Ik was als 6e aan de beurt. Tijdens het wachten voelde ik me niet zenuwachtig, toen ik vast richting de andere wachtkamer mocht en klaar werd gemaakt voor de behandeling (Steriele kleding) voor jouw berscherming, voelde ik me nog niet echt zenuwachtig maar ook niet ontspannen. De behandeling ging goed ik had Intra-lase, met mijn rechter oog had ik een beetje moeite met de aanwijzingen op te volgen (recht houden en stil houden) dan duurt het dus iets langer omdat de laser steeds stopt, maar met mijn linker oog ging het meteen goed. Je ogen zijn verdoofd, wel voelde ik bij mijn rechte oog wat lichte pijn bij het drukken tijdens het maken van het flapje maar dit valt reuze mee! Na de behandeling kon ik alleen mijn linker oog open doen en ook deze kon ik na korte tijd niet meer open doen, als je ik ze open deed (vooral mijn rechter oog) gingen ze tranen. Ongeveer 2 uurtjes heb ik met mijn ogen dicht gezeten, en dit is ongeveer de normale tijd met Intra-lase. Gewoon lekker op je gemak op je stoel zitten dus. Na de behandeling kregen we meteen een nacontrole en die was bij iedereen goed. Terug bij het hotel kon je even op je bed gaan liggen om nog even bij te komen, en savonds zijn we met bijna de hele groep uit eten gegaan.

14 Augustus zijn we naar de Blauwe moskee en de Grand bazaar geweest, en savonds weer uit eten.

15 Augustus zijn we naar het Topkapi paleis, en smiddags weer naar het vliegveld.

Ik vind het een heel gezellige groep, en ik ben erg tevreden met de behandeling, ik zie al stukken beter als met bril! Alles was door Johan goed geregeld en verzorgd.

Als je dus je ogen wil laseren, Dan kan ik je Inter-Vision Ooglaseren echt aanraden!

Johan: Bedankt voor de goede zorgen en de gezellige tijd in Istanbul!

Terug naar boven
Ik ben erg tevreden over het ooglaseren Angela Groot Lasik Zyoptix

Samen met mijn zus Nicole Groot ben ik behandeld met de laser om van mijn bril af te komen

Ik ben erg tevreden over het ooglaseren. 12 augustus vlogen we met een groepje (18 mensen) naar Istanbul. Avonds hebben we met een paar nog een terassie gepakt.

De volgende ochtend werden we gelaserd. Ik was de eerste en ontzettend zenuwachtig. Achteraf is het allemaal erg meegevallen.

Tijdens de operatie vertelde Johan wat ze aan het doen waren, dit vond ik erg fijn, omdat het allemaal in een andere taal is.

Daarna heb ik 2 uurtjes pijn gehad en op de bank gelegen. Daarna ging het al snel stukken beter en kon ik helemaal duidelijk zien. Avonds ben ik ook gewoon mee uit eten geweest.

De dag erna was de nacontrole. Alles was goed..Ik ben heel blij met mijn ogen, zie nu beter als met mijn lenzen! Ik hoop dat ik de rest van mijn leven nog plezier van kan hebben!

Ik kan iedereen aanraden om je ogen te laten laseren bij Inter-Vision Ooglaseren.

Terug naar boven
Ik heb altijd gezegd dat Turkije me niet zou trekken, maar ben toch wel van gedachte veranderd Remco Buddingh Intra-Lase Femto Second Laser / ZYOPTIX / Tissue Save

Ik heb altijd gezegd dat Turkije me niet zou trekken, maar ben toch wel van gedachte veranderd

Inter-Vision / Intra-Lase / Augustus 2007

Aan mij de eer om een stuk te schrijven over mijn ervaringen die ik heb opgedaan tijdens mijn reis naar Istanbul om daar ter plekke mijn ogen te laten laseren. Ten eerste mijn complimenten aan Johan Bergen. Johan Bergen is de man die je door het hele proces begeleid, oftewel de onderzoeken uitvoert, die je ondersteunt in de operatiekamer en de nacontroles verzorgt. Het is een man met passie, die ontzettend veel betrokkenheid voor alle mensen toont en die het plezier in zijn vak gewoon uitstraalt.
Daarnaast toch ook wel de complimenten voor de oogarts. In de operatiekamer bleek ik namelijk een bijzonder geval. In dit geval een niet zo positief bijzonder geval. Mijn ogen bleken namelijk te klein en erg diep te liggen voor de behandeling die ik zou krijgen, de Intra-Lase. Na zo'n 7 pogingen lukte het eindelijk om mijn rechteroog dan toch te kunnen laseren. Na 2 á 3 pogingen bij mijn linkeroog besloot de arts om over te stappen op een andere methode, PRK, de traditionele behandeling. De operatiekamer moest daarom omschakelen. PRK is helaas een pijnlijkere behandeling in de dagen erna, ik heb er ongeveer 4 dagen last van gehad, maar het was meer een vervelend gevoel dan dat het oog echt pijn deed. Alleen de eerste dag, de dag van de behandeling, heb ik wel pijn in mijn ogen gehad. Maar dat is niet zo vreemd, aangezien de operatie, vanwege de vele pogingen, iets anders ging dan normaal. Want als ik het relativeer, waren er al 9 van de 12 mensen die in de avond al geen of weinig last hadden van hun ogen.
Verder wil ik nog kwijt dat het een ontzettend gezellige reis is geweest. Aangezien je met meerdere "lotgenoten" de reis naar Istanbul maakt, heb je al iets met elkaar gemeen. Iedereen is ontzettend begaan met elkaar en dat vond ik toch wel heel bijzonder, aangezien je elkaar eigenlijk helemaal niet kende voor de reis. Ik heb er zelfs een paar mensen aan overgehouden die ik na terugkomst nog regelmatig spreek.
Als laatste wil ik nog kwijt dat Istanbul echt een heel mooie stad is en meer dan de moeite waard is om een keer te zien. Het is ontzettend groot met mooie moskeeën, een prachtige bazaar en andere bezienswaardigheden. Je gaat tijdens je reis zelfs nog op excursie naar de mooiste plekken. Ik heb altijd gezegd dat Turkije me niet zou trekken, maar ben toch wel van gedachte veranderd. Ook het hotel was heel erg mooi, mooi interieur, mooie kamers, goed ontbijt, niks op aan te merken.
Bij dezen mijn verhaal over mijn laser behandeling. Achteraf ben ik heel erg blij dat ik het gedaan heb. Met mij rechteroog heb ik direct al goed kunnen zien en mijn linkeroog was na 3 weken hersteld. Het is heerlijk om nu 's ochtends wakker te worden en je wekker te kunnen zien. Heerlijk om zonder bril op het werk te kunnen komen, geeft me toch een zekerder gevoel. Heerlijk om naar bed te gaan en je te realiseren, dat je lenzen niet meer uit hoeft te doen. Top!

Met vriendelijke groet, R. Buddingh'

Alweer een positief verhaal over Inter-Vision Oooglaseren. Maar dit verhaal is dus ook weer echt!
U kunt dit zelf controleren door mij een e-mail te sturen: hotbuddy18@hotmail.com
Kijk nu op: www.intervision-ooglaseren.nl mis uw kans niet!

 

Terug naar boven
Ik kon zelfs op zondag terecht, wat een service! Renate Derks Intra-Lase Femto Second Laser ZYOPTIX Tissue Save

 

Ongeveer 3 jaar geleden moest ik eraan geloven. Ik moest een bril aanschaffen vanwege mijn slecht zicht. Na 1,5 jaar geprobeerd om over te stappen op lenzen. Voor mij waren alleen de harde lenzen geschikt. Hier kon ik absoluut niet aan wennen, het was verschrikkelijk! Toch maar weer die bril...
Tot ik me ging verdiepen in het ooglaseren.
Eerst veel gelezen op fora en zo ook op deze site.

Zo kwam ik terecht bij Intervision in Amsterdam. Heb hier informatie aangevraagd en het zag er allemaal netjes verzorgd uit. Ik heb hier een vooronderzoek aangevraagd en kon zelfs op zondag hier terecht, wat een service! Je wordt heel vriendelijk en persoonlijk behandeld, wat erg prettig is. Optometrist Johan Bergen neemt alle tijd voor je vragen en legt alles goed uit. Gelukkig waren mijn ogen geschikt om gelaserd te worden. Voor mij was de Intralase behandeling het meest geschikt, sterker nog deze moest bij mij gezien de dikte van mijn hoornvlies. Bij deze behandeling maken ze het flapje met een laser i.p.v. met een mesje.
Begin augustus ben ik met 11 andere lotgenoten en met de optometrist Johan Bergen naar Istanbul gevlogen. Er is ook nog ruimte voor eventueel je partner mee te nemen, wat ik dan ook gedaan heb. In totaal waren we met 17 personen. Alles wordt van A tot Z door Johan geregeld; o.a. je tickets, het hotel, vervoer van en naar de kliniek en zelfs 3 excursies, nacontrole etc. Het hotel zag er zeer verzorgd uit en ook de kliniek waar we gelaserd werden. Ik was als 11e aan de beurt dat is het enige vervelende wat ik kan melden over de hele reis. Het betekent dus dat je dan een hele tijd zit te wachten voor je aan de beurt bent. Toen ik eindelijk aan de beurt was ging alles ook heel snel. Binnen 20 minuten was het gepiept. Ik heb werkelijk weinig gevoeld tijdens de behandeling. Johan Bergen vertelt je tijdens het laseren in de behandelruimte precies wat ze gaan doen. Dit is erg geruststellend. Het rare vond ik wel dat je op een gegeven moment een schroeilucht ruikt, die dus van je eigen ogen afkomt. Dit is wel bizar natuurlijk! Maar goed, alles was zo voorbij en voor dat ik het wist zat ik alweer recht op die tafel. Ik had al gauw erna vrij goed zicht. Heb ook totaal geen napijn gehad en kon ook mijn ogen redelijk goed open houden. Super dus!
Wat als de verdoving is uitgewerkt, dacht ik nog. Maar niets hoor, nergens last van gehad! Toen iedereen geweest was kregen we meteen erna een nacontrole. Gelukkig was alles goed bij mij.
´s Avonds met de meeste van de groep al weer gezellig gaan uit eten bij een leuk Turks restaurantje.(ook weer geregeld door Johan). Ik heb ter bescherming wel mijn zonnebril opgezet zoals de meeste van ons ook deden. Dit is de eerste dagen toch rustiger voor je ogen, vooral met veel zon. De volgende morgen kregen we de 2e nacontrole. Nu ook weer alles goed! ´s middags hebben we 2 excursies gehad: De Grand Bazaar en de Blauwe Moskee. ´s Avonds op een schitterend dakterras gegeten met mooi uitzicht over Istanbul.
De volgende dag gingen we weer naar huis. Eerst nog een excursie naar het Top Kapi paleis en toen werden we weer bij het hotel opgehaald door een busje wat ons allemaal weer naar het vliegveld bracht. Na een week hebben we weer een nacontrole gehad, en nu nog een over 2 a 3 weken. Kortom het was een geweldige ervaring en ik ben van mijn bril af!! Ik ben zo blij dat ik dit gedaan heb! Ik kan het iedereen aanraden, die er ook maar over nadenkt om de ogen te laten laseren kan met een gerust hart kiezen voor INTERVISION OOGLASEREN in Amsterdam! Alles is perfect verzorgd door Johan. Het vooronderzoek tot en met de laatste controle. Je kunt hem te allen tijde bellen met vragen of opmerkingen. Echt super service! Bedankt Johan en tot over 2 weken bij de nacontrole!

Gr. Renate

 

 

 

 

 

 

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-