Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Juni 2008
Vakmensen bij Inter-Vision Willebrord de Winter

Na de nodige aarzeling besloot ik beide ogen te laten laseren en wel door Inter-Vision.

Het moest wel door vakmensen gebeuren, want als kunstschilder betekenen mijn ogen de zingeving van mijn bestaan. Ik was dus op mijn hoede. Maar vanaf het allereerste contact tot de laatste controle bleek Inter-Vision - in de persoon van Johan Bergen -, een perfecte keuze te zijn geweest. Had ik dit maar 30 jaar eerder gedaan, dan was me veel ongemak (en geld) gespaard gebleven.

De vooronderzoeken stelden mij direct al gerust. Zorgvuldigheid en vakmanschap werden vanaf dat moment de trefwoorden voor het gehele traject.

Ook de behandeling in Istanbul met een aantal lotgenoten bleek een geslaagde formule: met zorg gepamperd, steun aan elkaar en veel gezelligheid. En dát voor iemand die het liefst alleen leeft!

Het heerlijke gevoel na de geslaagde laserbehandeling en het feit dat je direct scherp kon kijken, wens ik alle brillendragers toe. Inter-Vision met de zorg van Johan Bergen kan ik iedereen met laserplannen oprecht aanbevelen.

Terug naar boven
160% zicht Esther Nieuwenhuizen Lasik

Ik ben Esther en ik ben bijna 19 jaar oud, ik had bijna 4 jaar lenzen van -1,75 en ik wilde mijn ogen laten laseren. Ik heb me er heel veel in verdiept en na een vooronderzoek bij Johan Bergen in Amsterdam was ik overtuigd dat ik met zijn Inter-Vision mee moest gaan, dit leek mij de beste keuze.

Dat is het ook zeker geweest!

18 t/m 21 mei ben ik met Inter-Vision meegeweest naar Istanbul in het ziekenhuis Universal Hospitals Group (UHG)om mijn ogen te laten laseren. Het was deze maand maar een kleine groep, er werden 6 mensen behandeld en mijn moeder ging mee als mijn partner en dan was er natuurlijk Johan die alles al goed had geregeld met de reis, hij had de tickets en regelde visums voor ons, wij hoefden echt nergens aan te denken.

Het hotel was supermooi en de mensen waren heel aardig en geinteresseerd.

Ik was helemaal niet zenuwachtig voor de operatie, ik had er gewoon zoveel vertrouwen in! Maar als je daar eenmaal ligt en ze zitten aan je ogen is het toch wel spannend! Gelukkig was Johan er bij die goed zei wat er gebeurde.

Na de behandeling met zonnebril op in de wachtkamer bij de rest gezeten met ogen dicht, die wilden het eerste uur nog niet open blijven, maar nadat we druppels hadden gehad ging het goed en keek ik naar buiten en zag ik voor mijn gevoel al hetzelfde als met lenzen! Dat was heel apart!

Toen we teruggingen naar het hotel ging het eigenlijk al goed, al met al heb ik maar 2 uur last gehad van ogen die brandden. Toch nog even op bed gelegen voor het idee, maar na een uurtje wilde ik gewoon naar buiten. Wel met zonnebril, maar niet eens vanwege het licht, maar alleen voor de bescherming. Die avond ook heel gezellig gegeten bij een restaurantje waar Johan elke maand komt, die avond in bed was ik al erg gelukkig!

De volgende ochtend controle, ik zag al meer dan 100%, en had ook nergens last van, maar de oogarts zag toch nog een klein vuiltje onder mijn rechterflap. Dit heeft hij meteen zelf weer behandeld, ik moest weer even de ok op en dat vond ik natuurlijk niet heel leuk, maar ik vond het wel fijn dat het meteen kon gebeuren en dat hij het zelf deed en dat Johan er weer bij was. Toen heb ik weer een klein uurtje last gehad van branderigheid, maar het was gelukkig maar 1 oog en ik ben gewoon meteen naar de bazaar meegegaan, ik heb die dag echt nog wel kunnen genieten van Istanbul, een erg bijzondere stad!

De volgende morgen ben ik nog een keer voor controle geweest, dit was niet gepland maar ik vond het fijn om nog een extra check te hebben omdat mijn oog de dag ervoor toch weer even open was geweest. Ik ben nog met de arts op de foto geweest, ook een hele aardige man, en gelukkig was alles nu mooi met mijn ogen en mijn zicht nog steeds super!

De hele week thuis goed gedruppeld, en afgelopen zondag de eerste controle in Nederland gehad, en ik had 160% zicht! En mijn ogen waren mooi schoon, een heel mooi resultaat waar ik heel blij mee ben! Ik heb alleen nog rooie vlekken in mijn ogen maar die trekken al wat weg en binnen 2 weken zijn ze helemaal weg!

Ik kan jullie allemaal aanraden om een vooronderzoek te doen bij Johan Bergen. Als hij iets ziet waardoor het niet kan is hij daar heel eerlijk in en als hij je goedkeurt kan je ervan uitgaan dat je ooglaserbehandeling een heel goed resultaat zal hebben!

Groeten Esther
 

Terug naar boven
Het is erg bijzonder te ervaren dat je na meer dan 45 jaar brildragend te zijn geweest nu zonder bril de overkant van de straat goed kan zien R. J. Dijkman Intralase

Als ik zo medio 2007 besluit dat ik mijn ogen wil laten laseren breekt en voor mij een periode aan van veel surfen op het internet en met mensen spreken die zich al eerder hebben laten laseren en forums zoals deze lezen.

Na alle voors en tegens van verschillende technieken tegen elkaar afgewogen te hebben besluit ik dat ik wil gaan voor de nieuwste en duurdere femtosecond of intra-lase techniek.

Automatisch vallen dan al en aantal klinieken af want niet iedere kliniek heeft deze techniek in huis.

Mijn zorgverzekeraar (IZZ) beveelt en aantal klinieken aan en heeft een korting bedongen echter hebben zij allen niet deze techniek in huis. Als ik bovendien vraag op welke criteria zij deze klinieken hebben beoordeeld kunnen zij mij daar geen antwoord op geven. Zo word ik weer teruggeworpen op mijn eigen "onderzoek".

Bij enkele klinieken een informatiepakket opgevraagd. Uiteindelijk besluit ik om bij Inter-Vision in Amsterdam een afspraak voor een vooronderzoek te maken. Zij gaan met groepen naar Turkije en de optometrist Dhr. Johan Bergen reist mee.

Bij Inter-Vision word ik door Dhr. Johan Bergen prima ontvangen en vindt het vooronderzoek plaats. Mijn ogen worden op diverse manieren en aan alle kanten doorgemeten. Hij geeft duidelijke uitleg en hij meldt mij dat ik zeer waarschijnlijk in aanmerking kom voor behandeling. Maar uiteindelijk is het de oogarts Dr. A.N. Ofluoglu in Istanbul die de laserbehandeling uitvoert die beslist. Het voelt goed.

Op 13 april 2008 ga ik met een aantal lotgenoten naar Istanbul. De dag van de behandeling is een lange dag die voornamelijk uit wachten bestaat. Gelukkig zit er een Mc Donalds en Burger- King op steenworp afstand van de kliniek, zodat we nog eens even voor een drankje of een snackje de deur uitkunnen. Ook de verzorging in de kliniek is prima.
Na de behandeling heb ik een aantal uren een branderig gevoel en de volgende dag heb ik eigenlijk al nergens meer last van. Wel is de zonnebril erg prettig aan de ogen.

Het is erg bijzonder te ervaren dat je na meer dan 45 jaar brildragend te zijn geweest nu zonder bril de overkant van de straat goed kan zien.
Wel heb ik nu een leesbril nodig, maar dit was van te voren besproken omdat dit gezien mijn leeftijd 50+ in de lijn van de verwachting lag.

Een ieder die besluit zijn ogen te later laseren kan ik Inter-Vision van harte aanbevelen.
De service, deskundigheid en zorg is uitstekend.

Meer weten?  rj.dijkman at planet.nl

Terug naar boven
Vlekkeloos verloop behandeling in Turkije Jolanda en Frans Jansen Vreling Lasik

Wij (broer en zus) hadden besloten om dit jaar onze ogen te laten laseren. Na een uitgebreide zoektocht door alle aanbieders, kwamen wij bij Intervision in Amsterdam terecht voor de voorcontrole bij Johan Bergen.

Al keken wij wat vreemd op toen we binnen kwamen bij Johan doordat alle onderzoeken in 1 ruimte werden gedaan, waren wij door zijn deskundigheid al snel overtuigd dat we bij Intervision goed zaten.

Op 13 april jl. zijn we naar Istanbul vertrokken met totaal 23 personen. Het was een gezellige club bij elkaar bleek de eerste avond al. Doordat je allen in hetzelfde schuitje zit ontstaat er toch een hechte band. Dit is erg prettig want bij iedereen gierden de zenuwen door de keel. Hierdoor hebben echter ontzettende lol gehad, maar ondersteunden elkaar ook waar nodig.

Het was ook erg prettig dat Johan zelf meeging en aanwezig was tijdens de behandeling. De Engelse taal is men in Istabul in het ziekenhuis niet erg machtig (wel vriendelijk en deskundig!), dus om te weten wat je nu precies wel en niet moest doen begeleide Johan dit bij een ieder perfect.

Na een klein half uurtje was het gepiept en begon nadat de verdoving uitgewerkt was, alle oogjes te branden en te prikken. Maar met de donkere bril op en ogen dicht ging de pret weer verder onderling. Na ca 3 uur voelde alles weer redelijk normaal aan, en zijn we "s avonds uit eten geweest met diegenen die zich goed voelden. Een paar (die als laatste aan de beurt waren) bleven achter omdat zij nog wat last hadden. De volgende ochtend met zijn allen weer met de bus naar de kliniek voor de eerste controle. Bij twee moesten hun ogen opnieuw gespoeld worden omdat er een allergische reactie opgetreden was.
De oogarts zelf was ook uitermate deskundig en behandelde iedereen zeer serieus.

Eigenlijk geen nadeel van deze dagen op te noemen en petje af voor Johan die toch de hele club moest begeleiden en heeft gezorgd dat alles vlekkeloos verliep en dat viel niet altijd mee met zo"n zenuwen clubje! Een assistente zou voor hem prettig zijn.

Eenmaal terug in Nederland bij de eerste controle was ons zicht al ca. 125%! We konden stoppen met de antibiotica en alleen nog 3/4 x per dag te druppelen met kunstranen voor de nog wat droge ogen. Dit wordt echter ook per dag beter.

Kortom een aanrader voor iedereen om je ogen te laten laseren via Intervision.

Frans & Jolanda

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-