Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen Februari 2008
Met Inter Vision naar Istanbul voor een frisse nieuwe blik! Daniela van Nassauw

Wil je meer weten of gewoon iemand life spreken die je voor is gegaan in de ooglaserwereld? Ik kan het me levendig voorstellen. Ik kom er net vandaan!
Dus heb je geen zin om het onderstaande (zoveelste) verhaal te lezen, bel of mail me gerust.
Mail naar dvannassauw at hetnet.nl of bel 06-28845397.


Waarom WEL doen en dan in Istanbul?

- omdat je het "gedoe" van bril/lenzen zat bent.
- omdat je niet alleen gaat maar met je optometrist EN anderen. Scheelt echt!
- omdat Johan dus je hand vasthoudt (als je wil..;-)) en zorgt dat je er doorheen komt.
- omdat het fijn is met lotgenoten te lachen en te tranen..;-))
- omdat je weer nieuwe mensen ontmoet! (heb er een vriendin bij!!)
- omdat het betaalbaar is.
- omdat de arts een echte pro is daar
- omdat ze met technnieken daar al verder zijn
- omdat Istanbul leuk is.

Op zondag 10 februari 2008 ben ik met Johan Bergen (optometrist te Amsterdam) van Inter-Vision en een stuk of 10 andere toen nog "bebrilden" naar Istanbul gevlogen.
Ooit had ik namelijk gezegd dat ALS ik het geld zou hebben, ik zo graag een paar "nieuwe ogen" zou mogen krijgen.
Toen dat geld er eenmaal was, vond ik het toch wel erg spannend worden. Wilde ik dat nou wel echt, of toch maar niet? Misschien herken je dat wel als je dit leest?

Afijn, ik op zoek naar verhalen op internet. Tja, daar werd ik eerst ook niet veel wijzer en vrolijker van. Zoveel mensen, zoveel verhalen.
Toch maar niet doen dan?? Het zijn toch wel mijn ogen!! En ze zijn al zo gevoelig! Net als ik trouwens..
Uiteindelijk heb ik genoeg info verzameld om het toch een kans te geven. IK WILDE TOCH WEL HEEEEL ERG GRAAG.

Maar waarom dan naar Istanbul?
Mijn vooroordeel zei meteen dat ik dat niet moest doen. Maar toch las ik juist ook goede verhalen erover.... Mmm, tja, waarom eigenlijk dan niet?
Ik heb Inter-Vision gemaild en werd al snel gebeld voor een vooronderzoek-afspraak.
Dit is gratis, terwijl je bij andere klinieken hiervoor 90 euro moet betalen. Toch wel fijn zoiets, want 1 op de 5 mensen kan niet eens gelaserd worden.
Zo heb ook ik eerst nog even moeten wachten op de toestemming van de arts in Turkije (waar Johan direct contact mee heeft). Er was wat onduidelijkheid over 2 "plekjes" op de foto.
Toen we groen licht kregen, hoefde ik nog niet meteen te beslissen.
Eerst heb ik Johan nog wat mailtjes gestuurd met vragen die telkens bij me opkwamen. Ook kreeg ik een pakket info waarin ik rustig alles kon lezen.

UIteindelijk heb ik de knoop doorgehakt.
Ook ik was erg blij met Johans aanwezigheid tijdens de ingreep. Er kwam best veel op me af ineens. Dat maakte dat ik me toch ineens wel een beetje heel erg "naar" ging voelen.
Johan vroeg of hij moest praten of juist niet.
Hij heeft me er doorheen gepraat.

Iedereen was daarna erg lief en behulpzaam.
Zo heb ik met 3 anderen "blind" de taxi rit naar het hotel terug gereden. Mijn ogen zaten namelijk dicht en die van mijn voorgangers inmiddels ietsje minder, maar toch.
En mijn kamergenoot was zo lief om elk uur mijn ogen open te doen om ze te druppelen. Zij had trouwens een (gratis) nabehandeling gekregen en wist al van de 1e keer.

Ik heb me, eerlijk gezegd, tijdens en wat uurtjes erna wel even beroerd gevoeld maar gelukkig vergeet je dat snel.Het is tenslotte ook wel even een ingreep hoor!!

En het zicht?
Super!!
Ik had plus 4 en min zware cilinder. En ik was al ingelicht van te voren dat mijn zicht na de ingreep van 70 naar 100% zou gaan groeien in 3 maanden hersteltijd.
Dat is nu al 80%. En ik ben pas 1 week verder..

DUS: Waarom niet doen??
Geen idee.

Heel veel heldere knipogen, Daniela!

Terug naar boven
Inter-Vision: in alle opzichten het beste! Muriel Intralase

D.d. 10 februari j.l.  ben ik met Inter-Vision, Johan Bergen optometrist, naar Turkije gegaan om daar een intralase-behandeling aan beide ogen te ondergaan in verband met een minafwijking met cilinder.

Alles was zeer goed geregeld en Johan neemt echt alles op zich, zodat je zelf als "patient" nergens meer aan hoeft te denken.

Het begon al op Schiphol, Johan had de elektronische tickets bij zich en het inchecken liep voorspoedig. De vlucht was met Turkish Airlines en was goed geregeld, warm eten aan boord en genoeg drinken, lekker!

Toen we aankwamen in Turkije stond het busje van ons hotel al klaar om ons keurig bij ons hotel af te zetten. Als iemand nog vragen had dan kon hij of zij deze op alle momenten stellen aan Johan, omdat de optometrist zelf meegaat wat zeer geruststellend is. De "vraagbaak" gaat dus altijd mee ;-)

Het hotel is een viersterren hotel wat al direct zichtbaar was toen we onze kamers kregen. Goed verzorgd, schoon, keurig ingericht, mooie badkamer, nog een apart zitje, koelkast met alles erop en eraan, waterkoker etc. etc. en wat ook meetelt een bed met een goed matras waarop je ook als rugpatient goed kunt slapen. We werden gewekt de volgende ochtend door de wake-up call van het hotel waardoor je je niet kon verslapen. Heerlijk met ons allen van een uitgebreid ontbijt-buffet genoten.

Daarna stipt om half 9 was het busje er weer om ons naar de kliniek te brengen, inclusief dus de optometrist Johan Bergen, die je overal begeleidt wat ik als heel fijn heb ervaren. Bij de kliniek aangekomen werden we om de beurt binnen geroepen om de bestaande onderzoeken nogmaals te herhalen zodat de chirurg, Dr A.N. Ofluoglu, nogmaals zekerheid had omtrent alle waarden. Voor iedereen stond het licht op groen, het laseren ging beginnen.

In groepjes van 3 of 2 werden we geroepen door een vriendelijke assistente en gingen we mee naar boven door een luchtsluis. Ik was als vijfde aan de beurt. Ik kreeg 2 "Oxazepammetjes"
om wat rustiger te worden omdat ik best veel zenuwen had. Johan had daar ook weer aan gedacht, vandaar dat ik zeg > alles is bij Inter-Vision tot in de puntjes geregeld ;-)))
De tijd was gekomen en ik mocht mee komen naar boven. Hier moest ik nog even wachten in een ruimte met makkelijke stoelen. Toen kwam een aardige assistente mij halen en kreeg ik de operatie"jurk\" aan en een kapje om mijn haren heen en slofjes om mijn voeten, sieraden moesten af, maar die had ik zo wie zo al thuis gelaten.... Daarna werd ik meegenomen naar een ander kamertje waar 2 stoelen stonden. Hier kwam een vriendelijke jongeman mijn ogen druppelen (lees verdoven). Hier voel je helemaal niets van hoor! Daarna kwam hij nog een keer terug en keek of mijn ogen goed verdoofd waren.

Toen kwam Johan Bergen, de optometrist, mij halen en hij vroeg of ik er klaar voor was... ik was er helemaal klaar voor en mocht plaatsnemen zelf op de operatietafel en mocht doorschuiven met mijn hoofd in een zwart "rondje". Er werd gevraagd of ik makkelijk lag en toen ik dat bevestigde gingen ze beginnen. De oogklemmen plaatsen vond ik niet pijnlijk, absoluut niet, maar wel een beetje vervelend gevoel maar Johan had mijn hand reeds vast en dat vond ik een hele geruststelling. Johan vertelde precies wat er gebeurde en vertelde ook of ik goed meewerkte en dat meewerken bestaat uit > goed stil blijven liggen en goed kijken naar het rode lichtje. Als je niet goed stil blijft liggen slaat de laser af namelijk ter beveiliging. Ik deed goed mee en voor ik het weet waren ze al aan mijn tweede oog bezig.

Ook dit verliep zeer snel en ik denk dat ik alles bij elkaar 20 minuutjes (zeker niet langer) op de operatietafel heb gelegen. Als het flapje is gecreeerd dan wordt je met operatietafel en al naar een ander laserapparaat gereden en dan kan het echte laseren beginnen om de afwijking die je hebt te corrigeren. Ook dit verliep voorspoedig en voor dat ik het wist was ook mijn 2e oog al gedaan. De geruststelling dat alles goed ging en goed was van Johan was super!
 

Het was gebeurd en ik mocht zelf opstaan. Ik had het heel koud en voelde me een beetje gespannen maar dat is logisch. Ik mocht plaats nemen in een andere kamer waar ik wat water kreeg. Een aardige mevrouw bleef bij me en na een paar minuten liep ik met haar naar een andere kamer. Johan kwam ook weer kijken hoe het ging en ik zei dat het goed ging. Ik mocht naar de uitslaapkamer en daar zag ik ook weer mijn lasermaatjes die ook al geweest waren. De verdoving begon uit te werken en ik kreeg mijn ogen bijna niet meer open. Ik hield ze fijn dicht en dit was zeer goed te doen hoor. Pijn heb ik niet gehad, wel een beetje het gevoel alsof er veel shampoo in je oog zit maar na een dik uur was dit bij mij al verdwenen. Ik stond op en keek door het raam en werd SUPERBLIJ. Ik had direct al zo"n goed zicht ! Ik kan me niet herinneren dat ik ooit eerder alles zo goed heb gezien. Jeetje zeg, wat was ik blij ;-))) Ik heb het tegen iedereen verteld daar hoe blij ik was, niet te geloven dit. Nooit meer lenzen in hoeven te doen, nooit meer lenzen uit hoeven te doen....echt heerlijk .... 

Het leuke van deze groepsreis is ook dat iedereen in hetzelfde schuitje zit en dat je ook echt jouw ervaringen weer met anderen kunt delen. Dit is heel fijn en je wordt er veel rustiger van. Ook alle lof voor de 2 partners, die hielpen ons met druppelen waarvoor ik ze hartelijk wil bedanken ;-) Toen iedereen behandeld was (10 personen) (iedereen had de zonnebril op die in je gratis pakket zat van Inter-Vision > wederom goed geregeld dus...) stond het busje al weer klaar om ons terug te brengen naar het hotel. In het hotel gingen we nu allemaal rusten totdat we gezamenlijk uit eten gingen "s avonds. We waren blij met ons nieuwe zicht.

De volgende ochtend weer wake-up call om 7 uur. Daarna gezamenlijk ontbijten, weer lekker en daarna om half 9 weer in het busje (dat klaarstond voor ons) naar de kliniek voor controle. Gelukkig was alles goed bij mij en ik zag al meer dan 100 procent. Bij de rest was ook alles goed alleen bij 1 meneer zat er iets onder het flapje > hij werd gelijk nabehandeld, zijn oog werd door Dr. A.N. Ofluoglu direct gespoeld in de kliniek aldaar, dus wederom super geregeld. Daarna was alles goed bij hem gelukkig.

Nu hadden we tijd om Istanbul te gaan verkennen en dit deden we dan ook met volle teugen met ons nieuwe zicht.....
 

Ik wil Dr A.N. Ofluoglu, oogchirurg in het Alman-Goz ziekenhuis graag bedanken voor mijn nieuwe, meer als 100 procent zicht, en natuurlijk ook Johan Bergen voor zijn zeer goede zorgen voor tijdens en na de laserbehandeling.

Inter-Vision krijgt van mij het cijfer 10 ;-)

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-