Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen september 2014 -2
Veel Vragen over ooglaseren in Turkije Renate Oosterhof Intra-Lase ZYOPTIX Tissue Save

  

Omdat ik veel vragen krijg over het ooglaseren dat ik heb laten doen.
Hier mijn verhaal en de reden waarom ik voor deze behandeling heb gekozen.
 

Ik was al een tijdje zat van mijn bril. Daarom ben ik mij gaan verdiepen in het ooglaseren. Via diverse fora, heel veel gelezen ervaringen en dergelijke. Toen zei een vriendin tegen mij, waarom ga je het niet in Turkije laten doen.. Hmm dacht ik even kijken hoe en wat. Dus mijn oriëntatie uitgebreid naar het ooglaseren in Turkije. Het eerst wat me opviel is dat het een stuk goedkoper is dan om het hier in Nederland te laten doen. 

Uiteraard zijn er diverse aanbieders hierin. Ik kwam 
Intervision Ooglaseren op de fora meerdere keren tegen. Johan degene die het ooglaseren coördineert, gaf in mijn opzicht goed antwoord op de vragen die er werden gesteld. Ze zijn met de techniek voor ooglaseren verder in Turkije dan in Nederland ook kunnen ze meer afwijkingen weghalen dan hier in Nederland. En ik dacht een paar dagen Istanbul is ook een mooie bonus.. hihi :d

Volgende stap was een afspraak voor een vooronderzoek, deze is bij hem gratis. Je hoort gelijk of het laseren mogelijk is. Voordat ik ja ging zeggen, wilde ik ook dat mijn gevoel goed is. Tenslotte is hij wel verantwoordelijk voor de operatie en dergelijke.

Bij het vooronderzoek, die bestaat uit 5 verschillende onderzoeken, gaat hij heel rustig te werk. Hij legt goed uit, waar welk onderzoek voor is. Je mag daarna ook zelf de resultaten zien. Heel vreemd hoor om je oog ineens groot op een scherm te zien :).

Ik had een zogenaamde cilinder afwijking, en ook zo groot dat het al een moeilijke afwijking is voor laseren. Ik had -4,75 en -5. Mijn afwijking is wel te laseren. En hij gaf aan dat het ook te doen is. Hij stuurde mijn dossier en alles door naar de oogarts in Turkije die de uiteindelijke beslissing neemt. En ook dan pas hoef ik te beslissen of ik het wel of niet laat doen.
De volgende dag werd ik al gebeld, dat de oogarts mij wil en kan laseren. Ik dacht ik ga het doen. Mijn gevoel was goed, de rust en uitgebreide informatie heeft me over de streep getrokken. Johan heeft een totaal pakket, waar alle kosten in zitten. Dus het laseren, vliegtickets en hotel. Ook dat vindt ik een voordeel. 
 
Intervision gaat steeds met een groep naar Turkije toe. Dit vindt ik ook wel prettig, dan kan je gelijk ervaringen delen met elkaar. Johan zelf gaat ook mee. Toen was het al snel 21 september de datum van vertrek. Verzamelen op Schiphol. Ook daar ontmoette ik pas de anderen die ook hun ogen gingen laseren. Deze keer bestond de groep uit 4 personen voor het laseren en Johan dus een groep van 5. 


Eenmaal aangekomen in Istanbul, staat er een busje met chauffeur klaar die ons naar het hotel brengt. Het hotel waar we verblijven was 
hotel Celal Sultan  Een eenvoudig maar goed hotel. Goed ontbijt, goede kamers. Heerlijke douche. Prima om te verblijven.
De volgende ochtend gingen we via het busje met chauffeur naar het ziekenhuis toe waar de behandeling/operatie plaats vind.
Ik was als eerste aan de beurt, van te voren hadden we nog informatie ontvangen over wat er gebeurt in de OK. En dat werkt geruststellend vind ik. We krijgen allemaal verdovende druppels in de ogen, en een pilletje om rustig te worden/blijven. Je bent tijdens de operatie gewoon helemaal bij. Dit moet ook, omdat je echt naar een bepaald punt moet kijken tijdens de operatie. 

Johan gaat ook mee de OK in, en dat is ook fijn. Op een gegeven moment werd er zoveel gepraat dat ik niet meer wist wat er nu gebeurde of dat ik iets moest doen. Dan is daar Johan die je dan even kan vragen hoe en wat. Ik heb geen pijn gevoeld tijdens de operatie. In de OK is de oogarts ook rustig en zegt duidelijk wat de bedoeling is. afgezien van dat ene drukke moment 
http://weblog.borsato.nl/img/smiley/wink_smile.gif.  Je moet eerst naar een wit licht kijken. Dan maken ze het hoornvlies los. Vervolgens 'klappen' ze dit open. Dan komt de laser eraan. Deze gaat eerst calibreren, dan kijk je naar een groen lichtje. Vervolgens een roodlicht, waar je in moet blijven kijken. En dan is het laseren. Na die tijd ruikt het ook iets branderigs. Tja dat komt van de laser. Voordat je het weet is het voorbij en ga je in een wachtkamer zitten met je ogen dicht.

Zodra iedereen geopereerd is, krijgen we gelijk druppels in. Soort antibiotica druppels. En de oogarts controleert gelijk of het goed is gegaan. Dat stelde mij ook gerust.
Hierna gelijk terug naar het hotel in het busje en een paar uur slapen. Op het moment dat ik aan het eind van de middag weer wakker werd, deed ik mijn ogen open en kon ik zien! :d. Het is niet te omschrijven wat voor gevoel dat geeft. Gelijk druppels in gedaan. De 1e dag moesten we elk uur druppelen. 2 verschillende soorten. Bij de 1e keer is het nog zoeken hoe en waar moet ik druppelen, en de 1e keer prikte het ook nog. Maar dat druppelen ging al snel alsof ik nooit anders heb gedaan hahaha.

Het zon/dag licht is nog wel fel, daarom gelijk de zonnebril op. Dat helpt heel goed in het begin. 's avonds na het eten, hebben we al rondgelopen zonder zonnebril en konden we gewoon alles al goed zien. Het is zo wonderlijk.

De volgende dag gelijk een nacontrole in het ziekenhuis bij de oogarts. Hij kijkt of het hoornvlies goed zit en goed heelt. Bij de operatie maken ze het hoornvlies bijna helemaal los. Deze blijft aan 1 kant vast zitten, dan klappen ze het weg en gaan ze zo laseren. Bij deze controle ook gelijk een leestest. Dat ging allemaal goed. Dus we waren daar snel klaar.
We hoefden niet meer elk uur te druppelen maar 4x per dag. Daarnaast hebben we kunst tranen gekregen die we mogen gebruiken zo vaak we willen. Dat is heel fijn, soms trekt je oog, en dan even een kunst traan erin en geen last meer. Dat trekken geeft aan dat je oog wat droog is. 

Deze dag lekker rond gelopen in Istanbul, hieronder een foto van de gelaserde dames terwijl we op het plein bij de Aya Sophia zitten.


Dan is het al snel weer avond. We hebben gegeten in een mooi panorama restaurant met super uitzicht over de mooie stad Istanbul.

De volgende dag stond alweer de terugreis gepland naar Nederland. 
Ook dit keer weer vervoer via een busje.

Ik heb genoten in Istanbul, ik ga zeker nog een keer weer heen. Dan om gelijk alles goed te zien.. hihi

Als je twijfelt of je wel of niet je ogen wilt laten laseren, dan zeg ik: Ga heen voor een vooronderzoek. Ga je inlezen, zodat je informatie weet. En ook gerichte vragen kan stellen. En als je het in Turkije wilt laten doen, kan ik je Intervision van harte aanbevelen. Goed geregeld. Je komt niet voor extra kosten te staan. Oogdruppels, nazorg, na controle's in nederland en dergelijke zit allemaal bij de prijs in.
Over 2 weken mag ik weer heen voor een volgende controle. 

Meer foto's van deze reis op mijn 
facebook. De meeste van jullie hier heb ik ook als vriend op facebook.

Ik vind het nog zo wonderlijk dat ik nu alles goed kan zien zonder bril. Ik zie zelfs scherper en helderder dan toen ik nog een bril had.

Over 12 dagen, ga ik naar Marco in Martiniplaza. Dat zal ook een hele ervaring gaan worden. Naar een concert zonder bril, dus geen weerkaatsing van de lichten en zo.. hihi. Ben heel benieuwd naar deze ervaring. Ook of Marco mij nog herkent.. hahahaha

Ik hoop dat ik jullie hiermee wat inzicht heb gegeven in mijn ervaring met ooglaseren.
Wil je meer weten, vraag me gerust!

 

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-