Behandelingen in Nederland

InterVision behandelingen in Nederland

 

Verhalen April 2009
Toen ik wakker werd ging ook de wereld voor me open Mary De Vet Intralase Custom Vue Tissue Save

Mijn naam is Mary (Verpleegkundige) en ik heb in april 2009 mijn ogen laten laseren bij Inter-Vision. Na lang getwijfeld te hebben om het in eerste instantie te laten doen kwam de vraag bij welk bedrijf. Via Google op internet kwam ik bij Inter-Vision terecht en gelijk had ik een goed gevoel bij Johan tijdens het voor onderzoek. De vraag was toen nog of ik wel in aanmerking kon komen daar ik een hoge cilinder had, maar er werd groen licht gegeven door de oogarts in Istanbul

Een week voor vertrek naar Turkije nogmaals een onderzoek ( kijken naar ontstekingen, etc.) of alles nog steeds in orde was met mijn ogen en toen kwam de dag naar Istanbul toch erg dichtbij. Op Schiphol was de herkenning van de groep erg makkelijk (allemaal met bril en persoonlijk vond ik het erg fijn dat het maar een heel klein groepje was)

Maandag was de dag en ik was erg zenuwachtig. Ik kon iets krijgen van Johan om tot rust te komen maar ik had zelf oxazepam bij me. Dat ik zo zenuwachtig was kwam ook omdat ik als laatste aan de beurt was.

Het laseren viel me erg mee en na ongeveer 20 minuten kwam ik met een paar rode zeer branderige ogen uit de operatiekamer. Op de operatiekamer hield Johan mijn hand vast (dit heb ik als heel prettig en vertrouwd beschouwd)

In het hotel ben ik 2 uur gaan slapen en toen ik wakker werd ging ook de wereld voor me open. Geen branderig gevoel meer en ik zag alles helder. Wel had ik nog een paar rode ogen wat in de loop van de week is verdwenen. s’Avonds gezellig met de groep wezen eten en elk uur druppelen, wat een zeer komisch gezicht gaf.

Dinsdag weer voor controle en bij iedereen was alles goed, daarna een excursie naar de blauwe moskee en naar de bazaar. Dit werd allemaal geregeld door Inter-Vision. s’Avonds weer gezellig met de groep gegeten.

Woensdag nog naar het paleis van de Sultan geweest en toen naar het vliegveld en naar huis.

Aan een ieder die zijn of haar ogen wilt laten laseren kan en wil ik Inter-Vision aan bevelen. Het is een prima bedrijf en Johan weet goed waar hij het over heeft. Hij is professioneel en zeer persoonlijk en met iedereen begaan.

En als verpleegkundige kan ik zeggen dat de kliniek in Istanbul er beter en schoner uitzag dan sommige Nederlandse klinieken

Mijn eerste nacontrole heb ik ook gehad en alles was goed.

Inter-Vision bedankt
Mary De Vet

Terug naar boven
De persoonlijke benadering gaf me al snel een vertrouwd gevoel Arjan Prins Intralase

Mijn naam is Arjan, ben 24 jaar en woon in Zwolle. Ik heb mijn ogen laten behandelen via Inter-Vision uit Amsterdam. Met mijn slechte ogen kon ik namelijk niet aan de slag bij de politie, dus een ooglasercorrectie was voor mij noodzakelijk. Ik had namelijk -3,75 (links) en -4.00 (rechts). Na bijna een half jaar informatie te hebben ingewonnen, diverse klinieken te hebben bezocht en meerdere vooronderzoeken heb laten doen, heb ik besloten om mijn Intra-Lase ooglaserbehandeling te laten uitvoeren via Inter-Vision.

In eerste instantie twijfelde ik nogal, omdat de brochure en de additionele papieren die ik toegezonden had gekregen, er in mijn optiek niet zo superprofessioneel uitzagen als die van andere (bekendere) ooglaserklinieken. Maar het totaalpakket en de vele goede verhalen op internet, trokken mij toch over de streep.

De persoonlijke benadering van de optometrist gaf mij al snel een vertrouwd gevoel. Mij werd bij het vooronderzoek al direct duidelijk dat deze man veel verstand van zaken had en ook een eerlijk oordeel gaf over de conditie van mijn hoornvlies. Bij twee andere klinieken waar ik ook een onderzoek had laten doen, vond ik de benadering nogal dwingend. Toen daar bleek dat ik nog niet voor een behandeling wilde tekenen, werd het vooronderzoek voor mijn gevoel wat afgeraffeld. "Dan had ik die druppels er ook niet in hoeven doen", zei die meneer toen. Bij Inter-Vision was dit totaal anders. Johan Bergen (de optometrist) liet mij geheel vrij in mijn keuze en ik werd goed voorgelicht over hoe de behandeling in zijn werk zou gaan. Ik kreeg zelfs de dopjes en ringetjes die tijdens de behandeling op mijn ogen zou worden geplaatst in handen om er een beetje "vertrouwd" mee te raken. Ook kreeg ik een uitgebreide video te zien over hoe de trip naar Istanbul zou gaan verlopen. Al met al een heel prettige kennismaking met Inter-Vision.

Johan had mijn ogen goedgekeurd voor een behandeling en ook de arts in Istanbul, die mij uiteindelijk zou gaan behandelen gaf goedkeuring aan de gegevens die Inter-Vision had doorgegeven. Mijn (zachte) lenzen heb ik twee weken van tevoren uitgelaten, om er zeker van te zijn dat mijn hoornvlies in de oorspronkelijke vorm zou terugkomen. Een paar dagen voor vertrek moest ik nog een keer terugkomen voor een laatste check-up, om uit te sluiten dat er infecties of andere rare zaken waren opgetreden die mijn behandeling in de weg zou staan.

En op zondag 19 april was het dan zover: ik ging naar Istanbul om voor eens en altijd van mijn bril en lenzen af te zijn. Op Schiphol ontmoette ik de rest van de groep, een klein groepje van maar tien personen. Persoonlijk vond ik dit wel prettig. De reis verliep voorspoedig en "savonds kwamen we aan in het hotel. Een prima hotel, midden in het oude centrum van Istanbul. De volgende ochtend werden we met een busje opgehaald en naar het ziekenhuis (UHG) gebracht. Eenmaal binnen, was al direct duidelijk dat dit ziekenhuis uiterst professioneel te werk ging. Het zag er allemaal even schoon en netjes uit, daar kunnen sommige Nederlandse ziekenhuizen nog een puntje aan zuigen. Ook daar werd nogmaals een uitgebreid vooronderzoek afgenomen.

Ik was als zesde patient aan de beurt. Ik was nauwelijks zenuwachtig, maar onder het mom van "baat het niet, dan schaadt het niet" heb ik toch een angstremmer ingenomen. Dit pilletje werd door Johan Bergen verstrekt. In de wachtkamer van het ziekenhuis werden we geïnstrueerd over hoe we moesten druppelen en we konden dit even oefenen bij elkaar en onszelf met kunsttranen.

En toen was ik aan de beurt voor mijn operatie. Ik werd opgehaald door een assistent en kreeg operatiekleding aan. Een netje over mijn haar en netjes over mijn schoenen. Er werden verdovende druppels in mijn ogen gedaan en ik moest nog even een paar minuten wachten. In de operatiekamer was ook Johan aanwezig om mij bij te staan tijdens de behandeling. Die behandeling is mij overigens 150% meegevallen. Ik heb er nauwelijks iets van gevoeld. De dingen die mij van te voren niet zo fijn leken, zoals die klem op je oog, het loshalen van het vliesje en het spoelen van je oog, bleken achteraf ook enorm mee te vallen. Het ging ook allemaal zo snel, dat je bij wijze van spreken de tijd ook niet had om na te denken wat je allemaal overkwam. Na een goed kwartier stond ik alweer buiten te operatiekamer. De uren die volgden, had ik wel flink last van ogen. Een prikkend en branderig gevoel. Ik hield mijn ogen liever dicht. Ik ben op bed gaan liggen in het hotel en heb ieder uur druppels in mijn ogen gedaan. We waren om ongeveer 14:30 uur terug in het hotel en rond 19:00 uur was de pijn verdwenen en kon ik al verbazingwekkend scherp zien!

De volgende ochtend voor de nacontrole naar het ziekenhuis en mijn zicht was toen al 100%! Ik was superblij! En nog steeds! Want ik ben gisteren naar Amsterdam geweest voor mijn eerste nacontrole en mijn zicht bleek nu 160% te zijn.

Al met al, kan ik iedereen die zichzelf een goed zicht wenst zonder bril of lenzen, een ooglasercorrectie aanraden. En gezien mijn eigen zeer positieve ervaringen met Inter-Vision zou ik ook iedereen dit bedrijf aanraden! Ik ben dus ook bij andere klinieken geweest voor een vooronderzoek, maar die haalden het voor mij niet vergeleken bij Inter-Vision. Een goed georganiseerde trip naar Istanbul en met een fantastisch zicht terugkomen. Dik tevreden over Johan Bergen en zijn organisatie!
Een aanrader!

Als je vragen hebt, mail me gerust..

Terug naar boven

 

"Bang voor een behandeling in Istanbul: NEE!"
"Vorige week ben ik met Inter-Vision naar Istanbul geweest i.v.m. een Intra-Lase behandeling (juni 2010
). Dat is me uitstekend bevallen.
Zowel de behandeling als de reis zijn helemaal perfect gelopen. Inter-Vision heeft alles onder controle, is medisch heel zorgvuldig en professioneel.
Van veel mensen in mijn omgeving kreeg ik de vraag of ik niet bang was om helemaal in Istanbul mijn ogen te laten laseren (i.p.v. in NL). Hierop was en is mijn antwoord nog steeds: nee. Dit is mede te danken aan de begeleiding die van begin tot aan het eind is geboden. De informatievoorziening was daarnaast heel uitgebreid/volledig en geen enkele keer heb ik lang hoeven wachten op een reactie als ik een vraag via email stelde. Het contact dat ik had met Johan van Inter-Vision verliep soepel en heel prettig.
Mijn zicht is nu 100% en ik ben dan ook erg blij.
Niet twijfelen dus, gewoon doen. Het is echt de moeite waard.
Groet,


"
Y.C. de Jong, bedrijfsjuriste -Amsterdam-
"Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken"
"Hoi Allen,

Via deze weg wil ik mijn verhaal met jullie delen over mijn ooglasering in Istanbul door Intervision.

Dankzij de operatie zie ik nu meer dan 100% dus alles heel goed. Ik hoef nooit meer mijn bril op.

Ik vind dit een enorme voordeel vooral tijdens het autorijden en in de collegebanken.

Ik heb het als zeer prettig ervaren, de begeleiding is goed. De voorgesprekken zijn goed want je weet waar je aan toe bent. Je hebt fff pijn na de behandeling maar daarna ging alles bij mij goed. Ik heb zelfs de volgende dag meteen kunnen shoppen in Istanbul en lekker uit eten geweest om het te vieren.

Dus twijfel niet en laat het doen dan ben je er vanaf.

Bedankt Intervision,
Gr. Sadika "
-Amsterdam-
"De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven "
"Afgelopen maandag ben ik gelaserd in Istanbul via Johan Bergen van Intervision Ooglaseren. Het resultaat is super! Gisteren (zaterdag) bleek dat ik al 125% zicht had.

Ik heb altijd wel tegen laseren opgezien, maar dat bleek echt niet nodig te zijn. De laser behandeling gaat snel en is pijnloos. Het was een bijzonder moment de volgende ochtend: zicht zonder bril!

De begeleiding tijdens het hele traject is gedegen, professioneel en gedreven. Met vragen kun je altijd bij het team terecht.

Ik heb maar van een ding spijt: dat ik het niet eerder heb gedaan

Groet,
"
Erwin Vorwerk
"nooit meer op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen! "
"Begin februari zijn mijn vriend en ik gelaserd in Istanbul (Inter-Vision Ooglaseren)!!! Een uur na de behandeling hadden we al perfect zicht!! Een bizarre ervaring, maar het is echt genieten. Wakker worden en meteen kunnen zien! Wat een luxe!

-'s Avonds in bed tv kijken zonder dat je bril zich in je huid parkeerd!

- nooit geen badkamerdrama's meer met lenzen schoonmaken, lenzenpotjes, vloeistoffen en alle andere toebehoren

- op de bank in slaap kunnen vallen en weer wakker worden, zonder kurkdroge ogen en vastgezogen lenzen in je ogen!

- nooit meer op handen en knieen een paar vierkante meter badkamertegels betasten, omdat je je lens hebt laten vallen!!

- nooit meer een harde lens, die op de ongelukkigste momenten, ineens wegschiet in je oog en die zich helemaal vacuüm vastzuigt en je hem na lang pielen pas weer op zijn juiste plek terug krijgt!

Daar heb je toch wel een pijnloze 20 minuten OK behandeling voor over!!

Spannend is het natuurlijk wel.

Ik vond het daarom erg prettig, dat Johan mee ging, zelfs op de OK!! Het is fijn dat je dan een vertrouwde en nederlands sprekende vakman naast je hebt staan!!

Via Inter-Vision krijg je een goede begeleiding en alles is tot in de puntjes geregeld!

Groeten,

"
Femke van der Tak
"Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen "
"Begin oktober heb ik een ooglaserbehandeling ondergaan via Inter-Vision Ooglaseren ( Johan Bergen) door Dr. Ofluoglu in Istanboel.
Ik kan iedereen dit van harte aanbevelen om de volgende redenen:

Perfecte vakkundige vooronderzoeken en duidelijke brochure en voorlichting over wat je wel en niet mag verwachten van de behandeling. Johan neemt zijn vak terdege serieus en gebruikt alleen de beste apparatuur en werkt samen met een zeer ervaren arts

Prima Hotel, leuke stedentrip en neem van mij aan, het is een wondertje om na 42 jaar bril ( Ben nu 54 Jaar) de dag na de behandeling aan de Bosporus te staan met zonnebril uiteraard en tot kilometers ver haarscherp te zien."
Eefke Broeren -Dinther-
"De positeve verhalen over Inter-Vision zijn waar"
"Verslag ooglaseren met Inter-Vision Ooglaseren

Na ruim 30 jaar lenzen te hebben gedragen, heb ik besloten om mijn ogen te laten laseren. Via internetsites heb ik me ingelezen en uit mijn omgeving heb ik ervaringen aangehoord. Johan Bergen van Inter-Vision Ooglaseren heb ik uiteindelijk geselecteerd op basis van een aantal goede referenties. Ook ik laat er nu 1 achter voor diegene die ‘zoekende’ is.

Enfin, het vooronderzoek in Amsterdam gaf al heel veel vertrouwen en dat is tot op de dag van vandaag (1,5 week na de operatie) ongewijzigd gebleven.

Aangezien het laseren in Istanbul plaatsvindt, zit er natuurlijk ook een reisje aan vast. Johan Bergen regelt dat allemaal, waardoor de groep zich zorgeloos mentaal kan voorbereiden op de operatie; met of zonder partner. Na de reis op zondagavond en een redelijke nachtrust, zijn we op maandagochtend keurig op tijd bij het hotel opgehaald en naar de kliniek gebracht waar de 1 na de ander werd geopereerd. Een paar druppeltjes om de ogen te verdoven en een kwartiertje later is het weer achter de rug. De operatie vond ik op zich wel vervelend, maar niet erg pijnlijk. Na twee uurtjes rusten, met de ogen voornamelijk dicht en een naar gevoel, kon ik langzaamaan steeds beter de ogen open houden. Zonnebrilletje op en aan het eind van de middag werden we weer opgehaald en bij het hotel afgezet. De meeste ‘patienten’ konden al goed zien en iedereen is gezellig mee uit eten geweest.

De volgende ochtend zijn we met z’n allen naar het ziekenhuis gegaan voor een korte controle. Alles ok. Daarna konden we zelfstandig de stad in, of met de groep de bekende bezienswaardigheden bezichtigen. We kozen voor het laatste, waardoor we in 1,5 dag vanuit het hotel, lopend, alles konden bezichtigen. Woensdagmiddag weer een stipte transfer naar het vliegveld en ook de terugreis verliep voorspoedig. Afgelopen zondag de nacontrole in Amsterdam gehad en de meting gaf bij mij 100% zicht aan. Alleen nog tijdelijk een leesbrilletje om de ogen wat te trainen,want die zijn blijkbaar wat lui geworden.

Resumerend kan ik stellen dat ik een prima verzorgde reis heb gehad, een goede operatie met een uitstekend resultaat. Nu realiseer ik me nog een paar keer per dag dat ik ben gelaserd, maar dat komt hoofdzakelijk door het oogdruppeltje dat ik nog moet nemen. Verder heb ik geen last van mijn ogen en een goed zicht!

Mocht iemand mijn successtory willen verifiëren, dan kan dat door de mailen met begtus@hotmail.com of contact op te nemen met Inter-Vision, waar mijn personalia bekend zijn.
Succes met je keuze!
"
Bert Hartog. -Zoetermeer-
"Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is. "
"In november (19-11-2007) ga ik met Inter-Vision Europe naar Istanbul voor de Intra-Lase behandeling.

Een voordeel van een behandeling in Turkije voor mij is dat de artsen zeer deskundig zijn, er gewerkt wordt met moderne apparatuur en het daar een stuk goedkoper is.

Inter-Vision spreekt mij het meest aan door de persoonlijk begeleiding die geboden wordt van begin tot eind. De optometrist, Johan Bergen, doet in Nederland het vooronderzoek en de nacontroles en gaat tevens mee naar Istanbul helemaal tot in de operatiekamer! Het vooronderzoek gebeurt zeer uitgebreid met de Orbscan van Bausch&Lomb, dezelfde die gebruikt wordt in de kliniek (Universal Hospital Group) in Istanbul. Johan is erg betrokken en neemt zijn werk serieus. Hij is 7 dagen per week werkzaam in zijn praktijk en reageert altijd vrijwel direct op vragen die ik hem stel via de email. Inter-Vision heeft al sinds enige tijd een samenwerkingsverband met UHG, waar Dr. A.N. Ofluoglu de behandelingen uitvoert. Deze oogarts heeft veel ervaring in de oogchirurgie en heeft tevens de leiding van de oogkliniek in het ziekenhuis. De grootste kans op een geslaagde operatie is naar mijn weten: moderne laserapparatuur, ervaren oogartsen en een smetteloze behandelruimte. Voor mijn gevoel biedt Inter-Vision dit. Daarnaast wordt er een levenslange zichtgarantie geboden, ook niet geheel onbelangrijk. Na veel speurwerk te hebben gedaan op verschillende internetsites, kan ik concluderen dat er tot op heden alleen maar positieve verhalen te vinden zijn over Inter-Vision Europe.

De keuze is gemaakt, op naar de behandeling. Ik moet zeggen dat ik het wel heel erg spannend vind nu de datum dichterbij komt. Er kunnen natuurlijk (flap)complicaties optreden, al is de kans niet heel groot met de Intra-Lase behandeling. Het komt wel vaak voor dat mensen last hebben van neveneffecten zoals droge ogen, haze, halo's etc. Ik heb begrepen dat deze vaak van tijdelijke aard zijn, maar ook wel eens permanent kunnen zijn. Dit vind ik wel een onprettig idee, maar het weerhoudt mij niet om de behandeling te ondergaan. Misschien had ik hier wat langer bij moeten stilstaan, omdat mijn dioptrie maar -1,5 en -1,75 is. Ik draag een bril voor autorijden en televisie kijken, maar verder ga ik brilloos door het leven. Met een bril op voel ik mij niet mijzelf en ik vind het onhandig. Lenzen heb ik geprobeerd, maar mijn ogen konden hier niet goed tegen. Het lijkt mij geweldig om scherp te kunnen zien en niet constant in een waas te leven. Ik hoop dat een ooglaserbehandeling mijn leven positief zal veranderen en dat ik niet bij het kleine percentage zal horen dat te maken krijgt met complicaties en/of neveneffecten.

Zijn er nog meer mensen die in november met Inter-Vision naar Istanbul gaan?

Floor

Naar boven

"
Floor H. -Amsterdam-
"Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril!"
"Hai lieve, leuke lotgenoten van Inter-Vision,

Even een reactie uit Vlissingen. Afgelopen vrijdag ben ik voor het eerst gaan werken, wel nog zonder make-up, maar ze herkenden me nog! Mijn zicht is 100% en ik geniet iedere dag van het uitzicht als ik met de hond over het strand loop. Ik kan de teksten op de schepen lezen! Volgens mij zie ik nog scherper dan met bril! Ik hoop dat over niet al te lange tijd, iedereen het gewenste resultaat heeft bereikt. Ik ben ook heel blij dat het met Roger ook goed gaat. Wat was dat schrikken! Ik ga nu even de foto's bekijken die Johan opgestuurd heeft. Is vast een zooitje ongeregeld met die raki en de waterpijpen! Ik vond het in ieder geval een hardstikke leuke groep, die het afzien van de ingreep helemaal goed maakte!

Groetjes van Marije.

Kijk op www.intervision-ooglaseren.nl"
Marije van Dijen -Vlissingen-
"Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden"
"Na grondig onderzoek op internet naar ooglaser behandelingen, besloot mijn man op 14 november mee te gaan met Intervision Europe uit Amsterdam. Samen met een collega hebben ze daar met de LASIK methode hun ogen laten laseren. Ze kwamen zo enthousiast terug dat ik (zeer angstig en onzeker wat ogen betreft) ook de stoute schoenen heb aangetrokken. Samen met mijn zwager ben ik ook met Johan Bergen van Intervision Europe meegegaan naar Istanbul. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik het fantastisch heb gevonden. De persoonlijke en eerlijke begeleiding, (tot en met het hand vasthouden op de opreatietafel) was voor mij echt heel geruststellend. Ook de chirurg Dr. Ofluoglu straalde zoveel rust en zekerheid uit, dat ik ondanks mijn angst, toch heel ontspannen de behandeling kon ondergaan. Helaas was mijn hoornvlies te dun en moest ik de LASEK behandeling ondergaan, wat natuurlijk wel pijnlijkere nareacties heeft en een langduriger herstel, maar ik was volledig gerustgesteld toen bij de nacontrole bleek dat ik al 100% zicht had. Op dit moment heb ik even een terugslag, maar ik ben verzekerd door zowel de chirurg en mijn optometrist in Amsterdam, dat dit door Flarex druppels te gebruiken weer helemaal goed komt. Ik heb daar ook het volste vertrouwen in.
Dus ben je onzeker en kun je niet kiezen met wie je mee moet gaan, zou ik zeggen, kies voor Intervision, want bij hun staat kwaliteit, intensieve begeleiding bovenaan. Misschien zijn ze iets duurder dan de echte prijsstunters, maar je hebt maar 1 paar ogen en dat vind ik die extra begeleiding en professionaliteit echt waard. En het is nog altijd de helft goedkoper dan in Nederland! Het vooronderzoek is hier ook gratis, dus ben je totaal ongeschikt voor een laserbehandeling dan kost het je helemaal niets! Ondanks alles zelfs nog een vakantiegevoel gehad door het hele sfeervolle hotel, middenin de wijk sultanahmet met zijn gezellige restaurantjes en alle bezienswaardigheden op loopafstand. Helemaal klasse.

Tip: Iedereen die nog moet beslissen, overweeg wat jij belangrijk vind en baseer daarop je keuze.

"
Globbe Trotters -Andijk, Noord-Holland-
"Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,- "
"Geplaatst: Wed Jul 22, 2009 8:50 am Onderwerp: Ooglaseren met Inter-vision

Ik ben in mei met intervision naar Istanbul geweest en dat is mij zeer goed bevallen. Johan heeft een mooi concept, hij draait alles in zijn eentje en biedt begeleiding vanaf het begin tot de nazorg aan toe.
Dit betekent dus: geen kastjemuur, maar eenduidige communicatie en afspraken.
De behandeling viel mee, je moet je heel goed concentreren voor het beste resultaat. En dat is er: van bijna -7 naar een goed zicht zonder bril of lenzen. Dat is gewoon een wonder na 17 jaar een bril en later lenzen met bril. Als je daar eenmaal vanaf bent wil je het voor geen goud meer terug.

Even de voordelen op een rij van laseren in Turkije (en met name Intervision):
- Goede begeleiding van begin tot eind.
- Een enorm prijsverschil, vooral met Intralase bespaar je incl reis en verblijf al snel zo'n E1000,-
- Een zeer deskundig OK-team die zeer netjes en goed georganiseerd te werk gaan. Zo'n geoliede machine heb ik nog nooit meegemaakt in Nederland.
- Gelaserd worden door een chirug die onnoemelijk veel behandelingen op zijn naam heeft staan, daar ben je dus bij in goede handen.
- Alle behandelingen worden door dezelfde oogchirug gedaan dus je weet zeker dat er niet ineens een "beginnertje" aan je ogen zit.

Nou ik hoop dat dit genoeg is om twijfelaars ervan te overtuigen dat ze moeten laten laseren en dat Johan Bergen met zijn concept hier zeer geschikt voor is.

Mvgr Emma Bregonje

Naar boven

"
-Amsterdam-