Over InterVision > Samenwerkingen

Samenwerkingen & partners


Mensen die bij de politie Amsterdam werken ontvangen 10 % korting op hun behandeling bij Inter-Vision Ooglaseren

Bij de politie in Amsterdam is goed zicht verplicht voor veel functies. Wij willen hieraan graag een bijdrage leveren en het goede werk dat de Politie verricht ondersteunen.

U vind onze advertentie terug in de APGS kroniek (officieel orgaan van de amsterdamse gymnastiek -en sportvereniging) uitgave mei 2013 (nr. 38)Finesse Bodyline Clinic maakt gebruik van hypermoderne apparatuur en de nieuwste behandelmethodes voor onder meer facelifts, het verwijderen van overtollig vet, overgewicht, cellulitis, huidverstrakking en huidverbetering. 

De kliniek biedt de modernste behandelingen op het gebied van cosmedische ingrepen en behandelingen zonder dat er operatieve ingrepen, narcose en littekens aan te pas komen. 

Boekt u een behandeling via Intervision Ooglaseren dan ontvangt u 10% korting op de behandelingen van Finesse Bodyline Clinic  

 

  


In de verdieping onder onze vestiging vind u het bedrijf Mix-A-Match. Voor of na uw oogonderzoeken kunt u bij hen terecht voor een kopje koffie, lunch of diner. Zo bent u nooit onnodig tijd kwijt bij het zoeken naar een geschikte eetgelegenheid.