Ooglaserbehandelingen > Oogverzorgingstas

Oogverzorgingstas

De ooglaserverzorging is speciaal ontwikkeld voor Inter-Vision in samenwerking met Bausch & Lomb Medical

 In uw ooglaserverzorgingstas vindt u de volgende producten: 

  1. Zonnebril met UVA bescherming. Deze zonnebril sluit heel erg goed af zodat er geen stof of iets anders bij uw ogen kan komen. Deze kan U tevens gebruiken als berschermbril voor de nacht, of u krijgt oogkapjes uitgereikt

      
  2. Hylocomod ooggel: Als na de eerste week uw ogen droog blijven dan kunt u voor het slapen gaan deze ooggel aan de binnenrand van het onderste ooglid aanbrengen (1 cm) Deze ooggel houdt het oog extra vochtig
     
  3. Duratears: Dit is een flesje dat weer afsluitbaar is, waarbij u, als de eerst uitgereikte kunsttranen op zijn, u deze kunsttranen kunt gebruiken (zo heeft u altijd vochthoudende druppels bij de hand)

U krijgt ook nog druppels uitgereikt  in het ziekenhuis: corticosteroïden, antibioticum, natuurlijk ook vochthoudende druppels


 Oogdruppelen


Oogdruppelen, het lijkt gemakkelijker dan het is!

Oogdruppelen, bij uzelf of bij een ander, is niet zo makkelijk als het lijkt. Inter-Vision te Amsterdam geeft om die reden een stap voor stap oogdruppelinstructie: De ‘Oogdruppelwaaier'. Deze Oogdruppelwaaier heeft twee kanten: een blauwe en een gele.

De gele kant is voor de oogdruppelgebruiker zelf. Hier wordt verteld hoe hij of zij het beste kan druppelen.

De blauwe kant van de oogdruppelwaaier is voor u als verzorgende partner. Als u het oog of de ogen van een persoon uit uw naaste omgeving druppelt, is het belangrijk dat u weet hoe u dat het beste kunt doen.

Geïnteresseerd in de Oogdruppelwaaier? De Oogdruppelwaaier wordt eenmalig gratis verstrekt. Hiervoor kunt u rechtstreeks contact opnemen met Johan Bergen, optometrist van Inter-Vision.

Om het oogdruppelen te vereenvoudigen zijn diverse oogdruppel hulpmiddelen verkrijgbaar. Uw apotheek kan u hierover een persoonlijk advies geven.

U kunt op drie manieren aan oogdruppels komen

  1. Herhalingsrecept laten uitschrijven door Inter-Vision en dan langs de huisarts om het recept op te halen
  2. Hylocomod (zie onderstaande afbeelding) kopen bij de betere opticiën 
  3. Langs apotheek en vragen naar kunsttranen (refresh tears)