support > Ooglaserklinieken Turkije

Ooglaserklinieken in Turkije bieden hogere kwaliteit dan in Nederland

Ooglaserklinieken genoeg, maar welke is voor u de juiste?

Ooglaserklinieken zijn er inmiddels genoeg. Maar ooglaserklinieken die alle tijd voor u nemen, uw optometrist u begeleidt tot in de operatiekamer, waar de behandelend oogchirurg duizenden behandelingen op zijn naam heeft staan en waar de allernieuwste lasers staan? Die zijn er niet zoveel. Inter-Vision Ooglaseren, gevestigd te Amsterdam, biedt u dit alles wel. En zelfs nog meer. Onze vooronderzoeken combineren we met de modernste behandelingen en een aangenaam verblijf in één van de mooiste steden van de wereld, Istanbul. Een uniek concept!

Onze voordelen afgezet tegen die van andere ooglaserklinieken.

Wat zijn onze voordelen ten opzichte van andere ooglaserklinieken? Allereerst bieden wij u een heel persoonlijke begeleiding. Onze optometrist, Johan Bergen, voert zelf alle vooronderzoeken uit en begeleidt u persoonlijk naar Turkije. Daarnaast is hij ook aanwezig in de kliniek en op het moment van uw behandeling vindt u hem naast uw zijde in de operatiekamer.

In het vooronderzoek voeren wij alle tests uit die nodig zijn om een goed beeld van uw oog te krijgen. Ook zijn wij in het bezit van de Orbscan van Bausch en Lomb. Dit geavanceerd apparaat wordt gebruikt door de top van de ooglaserklinieken om uiterst gedetailleerde metingen over uw ogen te verzamelen. Op basis van deze metingen wordt beoordeeld of u in aanmerking komt voor een ooglaserbehandeling. Zonder Orbscan onderzoek kan er nooit een goede diagnose worden gesteld t.a.v. uw ooglaserbehandeling!

U bent bij ons geen nummer maar bij andere ooglaserklinieken vaak wel.

Op basis van de verkregen metingen van de Orbscan en de andere uitgevoerde tests bekijkt de chirurg in Istanbul, Dhr. dr A.N. Ofluoglu, of een behandeling bij u mogelijk is. Eenmaal aangekomen in Istanbul worden alle tests nogmaals uitgevoerd om zeker te zijn dat alle gegevens juist zijn en de beste behandeling voor u geselecteerd is. Vergelijkt u deze werkwijze eens met die van andere ooglaserklinieken, waar testen vaak afgeraffeld worden door onkundige assistentes die niet bevoegd zijn diagnoses te stellen en waar u behandeld wordt als een nummer.

Meer ervaring met Femtosecond dan ooglaserklinieken in Nederland.

Ook voeren wij voor slechts 999 euro per oog een Femtosecond Laser behandeling uit. (ook wel Intralasik of Intralase genoemd) Deze zeer veilige ooglasertechniek wordt nog maar door enkele ooglaserklinieken in Nederland uitgevoerd. De reden hiervoor is de enorm hoge aanschafprijs van de unieke Femtosecond Laser. Echter, concessies aan kwaliteit zijn ons vreemd. Daarom werken we in Turkije al vanaf het begin met dit apparaat en deze behandelmethode. Hierdoor hebben we inmiddels een enorme ervaring ermee opgebouwd. Het is dan ook niet verwonderlijk dat ons herbehandelingspercentage slechts 1 tot 2% bedraagt. Ter vergelijking: in Nederlandse ooglaserklinieken schommelt dit percentage vaak tussen de 2 en 8 %.

KLIK HIER om u ervan te overtuigen dat Inter-Vision Ooglaseren u meer biedt dan andere ooglaserklinieken.