support > Ooglaseren Turkije

Ooglaseren in Turkije

Ooglaseren in Turkije via Inter-Vision Ooglaseren is veilig, betrouwbaar en comfortabel.
Ooglaseren in Turkije is inmiddels voor veel Nederlanders al een vrij bekend in het oor klinkende behandeling. Via-via heeft u misschien al informatie gekregen over ooglaseren in Turkije of al links en rechts wat opgezocht op internet. U heeft dan waarschijnlijk al gemerkt dat er grote verschillen bestaan tussen de diverse klinieken en bemiddelaars in ooglaseren. Ooglaseren in Turkije via Inter-Vision Ooglaseren is veilig, betrouwbaar en vanaf het eerste contact tot de laatste nacontrole is alles in uw hele behandeltraject erop gericht om u duidelijke en eerlijke informatie te geven. Verder regelen we uw reis naar Turkije tot in de puntjes en zorgen we ervoor dat u vooraf een duidelijk overzicht ontvangt van alle kosten.

Ooglaseren in de gloednieuwe Universal Hospitals Group.

De Universal Hospitals Group is het grootste oogziekenhuis in Turkije. Het staat wereldwijd op eenzame hoogte als het gaat om vooruitstrevende gezondheidszorg, ervaring van oogartsen en veiligheid van ooglaseren. De artsen van de Universal Hospitals Group zijn geregistreerd bij alle belangrijke wereldwijde organisaties zoals het ISRS, ESCRS, ASCRS. Daarnaast heeft Inter-Vision Ooglaseren in samenwerking met het UHG een medisch protocol opgesteld zodat alle ooglaserbehandelingen en lensimplantaties die via ons gerealiseerd worden voldoen aan de standaard van ooglaseren zoals die zijn opgesteld in de Nederlandse refractie chirurgie.

Alleen ooglaseren met de meest veilige en ultramoderne lasers.

Voor het ooglaseren gebruikt de UHG in Turkije de allernieuwste, ultramoderne en meest veilige state-of-the-art laserapparatuur namelijk de Bausch en Lomb Z100 en de Wavelight Allegretto Eye-Q. Met behulp van deze uiterst geavanceerde technologische lasers bent u verzekerd van de beste kwaliteit van ooglaseren.

In het verleden werd voor het ooglaseren een flapje van ca. 120 tot 160 micron dik gemaakt met een mesje. Dit flapje kan nu ook gemaakt worden door een laser waardoor in de hele behandeling geen mesje meer te pas komt. Ooglaseren in Turkije is vanaf nu dus ook echt volledig ooglaseren en niet meer gedeeltelijk snijden. De voordelen van Intralase (ook wel Femtosecond of Intralasik genoemd; vliesje 90-100 micron) is met name dat u achteraf minder pijn zult hebben en dat het herstel na het ooglaseren sneller verloopt.

Actieprijs: ooglaseren voor 999 euro per oog.

De prijzen die wij momenteel hanteren voor ooglaseren zijn zeer gunstig. Een behandeling in Turkije met de allernieuwste Intralase / Femtosecond techniek inclusief vooronderzoek, drie nacontroles, vliegreis, verblijf in het vier sterren Celal Sultan Hotel in Istanbul, transfers, Nederlandstalige begeleiding door een optometrist gedurende de hele reis, medicijnen en een ooglaserverzorgingstas kost momenteel slechts 999 euro per oog.

Neem nu contact met ons op of vraag een gratis uitgebreid vooronderzoek aan. Na het vooronderzoek weet u direct of u geschikt bent voor ooglaseren en welke behandeling van toepasing is op uw specifieke situatie.