support > Lasek Turkije

Lasek Turkije

Lasek is een ooglaserbehandeling die een grote veiligheid kent. Bij Lasek wordt er geen flapje in het hoornvlies gesneden. Om het hoornvlies goed voor te bereiden op de laserbehandeling wordt eerst het epitheel losgemaakt en opzijgeschoven. Daarna vindt de laserbehandeling plaats. Na de Lasek laserbehandeling schuift de oogchirurg het epitheellaagje terug waarna dit enkele dagen werkt als een verbandlaagje voor het oog. Kenmerkend voor Lasek is echter het langere herstel dat kan oplopen tot verschillende maanden en ongeveer twee dagen pijn na de behandeling.

Lasek in Turkije

Een Lasek behandeling kunt u heel goed laten uitvoeren in Turkije. Onze oogchirurg, dr A.N. Ofluoglu, heeft vele duizenden succesvolle ooglaserbehandelingen op zijn naam staan en dus een enorme ervaring opgebouwd met Lasek. De Lasek behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met de Bausch en Lomb Z100, de meest veilige en geavanceerde hedendaagse laser in een speciale overdruk operatiekamer.

Nazorg bij Lasek

Bij Lasek is het belangrijk dat u voldoende nazorg ontvangt. Natuurlijk worden uw ogen op de dag van de behandeling zelf gecontroleerd evenals de dag na de behandeling. Ook wanneer u terug bent in Nederland is het noodzakelijk om uw ogen nog enkele malen te laten controleren. Dit kan in Amsterdam, waar Inter-Vision Ooglaseren is gevestigd of bij één van de vele samenwerkende optometristen in Nederland. Wij hebben een uitgebreid bestand van centra / optometristen waar u voor uw Lasek nacontrole terecht kunt.

Prijs Lasek behandeling

De prijs voor een all-in Lasek behandelpakket in Turkije bedraagt 1699 euro. In dit pakket is echt alles inbegrepen: uitgebreid vooronderzoek, Nederlandstalige begeleiding door de optometrist Dhr. Johan Bergen, uw vliegreis, transfers, behandeling aan twee ogen inclusief Tissue Save of Custom Vue (als uit het vooronderzoek blijkt dat dit de beste behandeling voor uw ogen is) medicijnen, ooglaserverzorgingstas, nazorg, vier sterren hotel, excursies, cd-rom met beelden van uw behandeling.

KLIK HIER voor een uitgebreide omschrijving van het all-in ooglaserpakket.